Fest Danışmanlık ve Depolama Eksik Gönderim Ve İletişim Sorunu: Siparişimin Tamamlanmasını İstiyorum

27 Haziran 2024 16:22

25.06.2024 tarihinde fest danışmanlıktan 4 adet Akasya gamı şurubu ve 1 adet çörek otu kapsülü sipariş verildi. Ancak gönderilen ürün 1adet kapsül ve 1 adet Akasya şurubu olarak teslim edildi. Ya sipariş verilen ürünlerin geri kalanının gönderilmesini ya da 1000 TL olan ödemenin geri iadesini istiyorum. Aksi halde CİMER'e ve Tüketici Hakları heyetine şikayette bulunacağım. En kısa zamanda tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim. Ürün teyidi için aranılan numara cevap vermiyor. Hiçbir mail adresi ve iletişim numarası bulunmamaktadır.

27 Haziran 2024 16:44 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Konu ile ilgili şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır.

İşıl
İşıl

Multifonksiyonel katlanır kovalı mop (599 TL) istedim... Kargo fest...'den kovası kırık, sapı eksik geldi... Aras Kargo'nun yapıştırdığı adres kağıdının altından başkasına ait bir adres daha çıktı... Telefon. Cevap verilmiyor, dönülmüyor. Bu çok büyük saygısızlık... Derhal benimle iletişime geçilmesini ve zararımın karşılanmasını istiyorum...

Eksik Ürün, İletişimsiz Hizmet: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

14 Temmuz 2025 20:40
Eksik Ürün, İletişimsiz Hizmet: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum
eksik-urun-iletisimsiz-hizmet-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Abonelik Ve İade Talebim Reddedildi

18 Ağustos 2025 14:00