Can sonuçtan hiç memnun değil

Falconeri Ürün Değişimi Ve Müşteri İlişkileri

03 Şubat 2024 09:37

Merhaba,

27.01.2024 tarihinde Falconeri’nin Türkiye internet sitesinden verdiğim sipariş (413003813) 30.01.2024 tarihinde teslim edildi. Ürünleri denedim ve aynı model ve beden sipariş ettiğim 2 kazaktan birinin küçük olduğunu fark ettim.

Ürünü değiştirmek için Falconeri Akasya Mağazasına gittim. Çalışanlar internetten yapılan siparişlerin mağazadan değiştirilemeyeceğini, ürünü iade etmem gerektiğini söylediler. Tamam dedim, iade edelim ve bir beden büyüğünü alalım, para bilmem kaç gün sonra hesaba yatsın, biz aynı ürün için hemen tekrar ödeme yapalım, bunlar tamam. Fakat fiyatlara zam gelmiş, fark ödememiz gerekiyormuş. Mağaza çalışanları, müdürlerini de arayarak başka türlü yapamayacaklarını söylediler.

Arkadaşlar böyle saçmalık olmaz, sistemlerinizi düzgün tasarlayın, 3 gün sonra yapılan ürün değişiminde, üstelik aynı ürünü tekrar alıyorsan dünyanın hiçbir yerinde “zam geldi. Fark ödemeniz lazım” denmez insana. Üstelik ürün kusurluyken, müşteri iyi niyetli 2 defa ödeme yapmayı bile kabul etmişken.

Bu şikayete Falconeri Türkiye’nin resmi yanıtı şöyle oldu:
Sistemimizde ne yazık ki değişikliği yapılamamaktadır.
Şu anda web sayfamızda olan fiyat üzerinden alışveriş yapabileceğinizi size belirtmek isteriz.
Seymanur - Falconeri Customer Care Team

Bu şekilde üstün körü müşteri ilişkileri ile severek alışveriş yapılan bir markalar grubundan tamamen soğutmayın insanı.

Saygılarımla,

profile profile

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 15:57

10 Ocak 2024 15:08
Pandora Mücevher İade ve Müşteri Hizmetleri
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 15:11
Jeremy sonuçtan hiç memnun değil

Jeremy
22 Ocak 2025 18:12
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
06 Şubat 2024 23:07
Zara İade Süreci Oluşturmuyor. Mağdur Ediyor Herkesi,.
Zara İade Süreci Oluşturmuyor. Mağdur Ediyor Herkesi,.