Elif sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Dik Süpürge Çekmeme Ve Isınma Sorunu

22 Nisan 2024 09:04

09.02.2024 tarihinde almış olduğum Fakir dik süpürge hiçbir şekilde çekmiyor. Aldığımdan beri yalnız 2 kez kullanabildim. Kullandığım zamanlarda da süpürge el değemeyecek kadar ısınıyor. Aldığım mağazaya durumu bildirdiğimde beni Fakir servise yönlendirdi. Servisi arayıp iade veya değişim istediğimi anlattığımda şöyle bir cevap aldım: "Ürünü bize getirin ancak iade ve değişim mümkün değil sadece tamiratı için gerekli bir işlem var mı bakılır, isterseniz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunun biz iade değişim yapamayız." aldığım bu lakayıt cevap ve firmanın müşteriyle ilgilenmemesi nedeniyle tekrar alışveriş yapmamam gerektiğini anlamış oldum. Sorunun çözümünü talep ediyorum.

07 Mayıs 2024 14:51

Daha önce de şikayette bulunduğum ve çözüm alamadığım ürün ile ilgili devam eden şikayetim bulunmakta. Ürünü servise götürdüğümde bana görsele eklediğim cevap verilmiştir. Ürünü basit halı süpürmek için bile kullanamamışken inşaat tozu çekildiği söylenmiş. Ürünü mağazadan teşhir olarak aldım ve şimdi ürünün yarı fiyatı benden tamir için isteniyor. Hiçbir sorumluluğum olmayan bir arıza için ve asla memnun kalmadığım bir ürün için neden bu ücreti vereyim. Yetkili servisin bunu savunma mekanizması olarak kullandığını düşünüyorum çünkü içeri ilk girişimde ürüne bakmadan inşaat tozu mu çekildi diye sorulmuştu. İnsanları saf yerine koymayan bir anlayışla mağduriyetimin çözümünü bekliyorum.

Ek
22 Nisan 2024 09:30 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Elif
Elif
07 Mayıs 2024 14:46
Fakir Dik Süpürge Çekmeme Ve Isınma Sorunu

Hidayet sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 19:24
"Sorunum çözümlendi. Teşekkür ediyorum."

03 Kasım 2023 13:46
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 10:27
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Rocky 5150 Dikey Elektrik Süpürgesi Sorunu

20 Ekim 2023 14:22
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 22:09
Fakir Ev Aletleri Kategorileri