20 Haziran 2023 13:48

Aris Çukurambar Vip sayesinde insan içine çıkamaz duruma geldim kolumu yaktıkları yetmiyormuş gibi bir de iz kalırsa dermapen uygularız bahanesiyle başlarından savıyorlar böyle kötü bir yer yok yazıldığım günden beri çekmediğim şey kalmadı zorla başka paketler alma konuları.

6.seanstan sonra tüy çıkmayacak denildiği halde sözlerinde durmamaları bir de iğneli epilasyon yaptırmazsam kılların çıkmaya devam edeceği gibi gibi bir sürü şey keşke ilk başta dürüst olsaydınız da paramız ile rezil olmasaydık yazılırken bronz haliniz ile seansa gelebilirsiniz denildiği için gittim aldılar da yaktılar sol kolumu yandı yapmayalım diğer kola dediğim halde bir şey olmaz düşük gireriz denildi ve bu sayede diğer kolumu da istek dışı yaptılar çektiğim acının yanında dışarıda iz kalmaması adına bir dünya krem ile izlerimi geçirmeye çalışıyorum.

Ayrıca yüzüme lazer yapmayalım sadece bıyıklarım var oraya yapalım dedim fakat olmayan tüy çıkmaz diye yüzümün her yerine yaptılar resmen sakallarım ve faullerim çıkıyor, işlemden memnun kalmadım...

20 Haziran 2023 14:45 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Merhaba Geri bildiriminiz tarafımıza iletilmiştir . İlgili birimimiz memnuniyetinizi sağlamak amacıyla sizlerle en kısa sürede iletişime geçecektir . teşekkür eder iyi günler dileriz .

Ümmühan
Ümmühan

Çok geçmiş olsun düzeldi mi acaba epey zaman geçmiş

Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2023 10:07
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 09:22
Aris Çukurambar Vip Lazer İşlemi Sonrası Kolumda Oluşan Yanık
Emine sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 23:48