Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Çamlıca Eyüboğlu Koleji İmza Attığı Protokolden Habersiz Mi?

26 Mayıs 2023 18:30

Oğlumun buz pateninde dereceleri var ve milli eğitimin gençlik Spor bakanlığı ile imzaladığı bir protokolde okul sporlarında birinci olan ya da ulusal Başarı kazanan öğrencilere verdiği bir burs var. Bu burs listesinde Çamlıca eyüboğlu koleji de vardı. İki sporcuya
Burs verileceği yazıyordu. Okul ile görüşmeye gittik. Okula öğrenci alımında bir sınav yaptıklarını ancak bu sınavdan başarılı olan öğrencileri burs değerlendirmesini alabileceklerini söylediler. 1000 TL sınav ücreti vardı. Ücreti ödedik oğlumuzu sınava soktuk Ama ilginç bir şekilde sınavdan başarıyla geçen oğlum için okula görüşmeye gittiğimizde bizim böyle bir burstan haberimiz yok listede adımız varmış ama bizim bilgimiz dışında yazılmış dedi. Açıkçası bir çok okula sınav ücreti ödedim sorun bu değil ama bu olayda kendimi kandırılmış gibi hissettim. Sanki okul reklamını yapmak için bu burs listesini adını yazdırıyor. Para alıp sınava sokuyor ve sonrasında bizim spor bursumuz yok diyor. Ondan sonra da Milli Eğitim bize sormadan yazmış diyorlar.

İpek
İpek

Merhaba, bahsettiğiniz yönerge linkini paylaşırsanız sevinirim

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Eyüboğlu Kolejinin Akıl Almaz CİMER Cevabı