Excel Yatırım Şikayetçiyim

Şeyma
19 Eylül 2024 15:073.208

Excel yatırım ile çalışmaya internetten birinin yönlendirmesiyle başladım. Uzun süre işlem yapmadım ve devamlı bana ulaşmaya çalıştılar. En son bir yatırım danışmanıyla içerideki parayı değerlendirmeye karar verdik. 'Sözde' güzel bir meblağ sağladık. Ancak bu paranın çekim emri girildiğinde finans birimi beni arayarak paranın vergisini ödemem gerektiğini ve bunun da yaklaşık yüz bin tl olduğunu söyledi. Bunu yaptım. Mantıklı geldi. Daha sonra swap maaliyeti, içerideki parayı sigortalatma, işlemi hızlandırmak için para istendi. Bunları da hallettik. İstenilen paralar az meblağlar değil. En son parayı sigorta IBAN'ına attığım için çekemeyeceklerini söylediler. Başta attığım para çekilirken sonradan attığım çekilemedi nedense. Tekrar 44 bin tl istediler. Havada kalan 36 bin tl de vardı. Bunun da tarafıma aktarılamayacağını ve sadece siteye işlem bakiyesi olarak aktarabileceklerini söylediler. Bu parayı çekmek için de ilk girdiğim çekim emrinin gerçekleşmesi gerektiğini söylediler.
44 bini tamamlayabilmek adına ön gösterim olarak 11 bin tl attım. Tamamlayamazsam tarafıma gönderdiğim 11 bini de gönderecekleri söylendi. Tabii ne siteye yatan bakiye var ne de hesabıma geri gelen bir kuruş.
Lisansları sorgulattığınızda çıkıyor fakat adamların söylediği her şey yalan. Tamamen organize çalışıyor ve söyledikleri size çok mantıklı geliyor.
Aslında garip olan da 'sözde' benim olan paranın herhangi bir ödeme yapmadan tarafıma geri verilemeyeceği. Vicdan deseniz sıfır gibi görünüyor maalesef. En içten dileklerimle şunu söylemek istiyorum, umarım aldıklarının fazlasını vermek zorunda kalırlar.

Yorumlar(10)

1 Ekim 2024 13:28

Peki paranın vergisini ödediniz mi? Ona rağmen mi yatırmadılar? Bu sefer ne dediler?

Kadir
Kadir
30 Eylül 2024 22:31

Geçmiş olsun Şeyma hanım. Keşke buradaki gerçek yorumları okuyup öyle ilerleseydiniz. Anladığım kadarıyla süreç daha tamamlanmamış. Size daha birisi çıkıp şöyle diyecek. Şeyma hanım artık şirketin yaptıkları beni de çok öfkelendirdi, ben şirketi karşıma alacağım, size paranızı göndettireceğim diyecek. Güya size yardımcı olmaya çalışıyormuş gibi gözükerek sahte virman işlemi hazırlayacak, aman bu tangoya düşmeyin daha fazla para kaybınız olmasın. Bu batırım şirketi son derece profesyonel çalışıyor ve size her şey mantıklı geliyor amma velakin hiçbir şekilde paranızı alamıyorsunuz. Biz mağdurlar burada yorum yazarak, vaziyeti anlatmaya çalışıyoruz ki, bu tezgahçıların ağına daha fazla kişi düşmesin. Ama onlarda günlük 2,3 tane trol hesabıyla ortalık yeşil gözüksün diye, şikayet ve çözüldü yayınlıyorlar. Böylelikle gerçek şikayetler arka sayfalarda kalıyor gözükmüyor.

30 Eylül 2024 18:59

Sonuç olarak mesele çözülmedi mi, paranızı alamadınız mı?

26 Eylül 2024 00:01

Umarız başkalarının da bu oyuna gelmemesi için bu yazılanları okuma şansı bulurlar. Sahte hesaplarla 3 dakika da çözüm, teşekkürler, Gören de kallavi bir kurum sanacak. Baştan ayağa hepsi profesyonel, modern tezgah uzmanı. Yanmayın.

24 Eylül 2024 23:03

Geçmiş olsun. İşte etten kemikten gerçek bir yorum sahibi.

Osman
20 Mayıs 2024 19:352.510

Excel Yatırım adı altında Amerikan borsasında yatırım danışmanlığı yaptığını iddia eden kişiler tarafından arandım. Uzun...

2 Destek6 Yorum

Excel Yatırım Pişmanlığı, Kesinlikle Muhatap Bulamıyoruz!

Samet
25 Haziran 2024 18:582.358

Yeni bir yatırım projesi ile karşı karşıyayız! Size excel yatırım şirketi hakkında bilgilendirmek adına yazıyorum. Yatır...

1 Destek9 Yorum

Excel Yatırım'da Para Çekim Sorunları Ve Güvenilirlik Eksikliği

Demir
2 Temmuz 2024 14:242.557

Excel yatırım hiçbir şekilde para çekme taleplerinize olumlu yanıt vermiyor. Sürekli bir bahaneyle para çekimi yapabilme...

2 Destek4 Yorum