Evkur'da Nakit Ödeme Zorunluluğu Ve Sistem Sorunları

Semanur
06 Ağustos 2024 15:50

Merhabalar, Evkur'dan almış olduğum ürünlerin birini özel faturalandırma yaptıklarından dolayı sadece şube içerisinden nakit ödeme zorunluluğunda bırakıldım. Diğer ödememi sayfaları üzerinden kredi kartı ile ödeme sağlayabiliyordum fakat sabah 9.00'dan akşam 15.15'e kadar ödeme yapma ile uğraştım. Ödememi sistem üzerinden onaylanmış gösteriyor fakat ödemem sistemden düşüş sağlamıyor. Bankamla görüşme sağladım, ödemem çekilmemiş fakat ben ödeme yapmaya çalışmakla tüm günümü geçirdim. Müşteri hizmetlerini aradım, ödemeyi Evkur şubeden yapmamı söylediler. Şubelerinde kart çekişi yok, bu zaten saçmalık. İnsanlar kartla dönüyor zaten, neden nakit ödemeye mecbur bırakılıyor? Yok nakit ödeme imkanım, ne olacak şimdi dediğimde gecikmeye düşer borcunuz denildi. Ben zaten ödemek için uğraşıyor iken bir de kusurlu mu gözükeceğim dedim, yapacak bir şeyleri olmadığını beyan ettiler. Kurumda neden pos cihazı olmaz, bu gözden geçirilmeli. Şikayetimin taraflara iletilmesini rica eder, sağlıklı günler dilerim.

06 Ağustos 2024 15:59 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Evkur'da Kredi Kartı İle Ödeme Yapılamaması

08 Temmuz 2024 15:49

Berk
28 Kasım 2023 17:19
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş Borç Olmadan İstenilen Ödeme

Yunus
27 Haziran 2024 11:50
Evkur Alışveriş Borç Olmadan İstenilen Ödeme

Evkur Ödeme Sistemi Karmaşası

Kadir
16 Kasım 2024 12:01
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
04 Mart 2024 17:36