12 Ağustos 2024 21:34

Jooble aracılığıyla müşteri hizmetleri home office pozisyonuna 12 Ağustos 2024 tarihinde iş ilanını görerek iletişime geçtim ve başvurdum. Başvurumu alırken isim, soy isim, telefon numarası, e-posta ve kimlik, IBAN ve özel bilgilerimi paylaştığım için endişelerim var ve sayfalarına güvenerek bilgilerimi paylaştım. Yine 12.08.2024 tarihi saat 20:43'te bankaya ulaşarak hesabımı kapattırdım. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Ve tüm sorumluluk bilgilerimi paylaştığım şirket ve kişilere aittir. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvence almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bilgilerimin kullanılması ve hakkında onayım olmadan yapılan her türlü işlem şahsıma ait değildir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını ve yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum. Ben sitenizde bu ilanı gördüm ve ekran görüntüsü de mevcut. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Tüm bilgileri burada Devletimizin kolluk birimleriyle bu olaya müdahale etmesini talep ediyorum.

Danışmanlık ajansı şirket adresi: İç Kapı, Başpınar OSB Mah. O.S.B. 2. Bölge, Celal Doğan Blv. No: 71 A No: 7, 27600 Şehitkamil/Gaziantep
Website: https://altidanismanlik.info
Kurumsal E-posta: i***@altidanismanlik.com
Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş.
Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
Vergi Dairesi: Maslak Vergi Dairesi Müd.
Vergi Dairesi No: 034247

Murat

Rica ederim umarım sorun yaşamazsınız

Murat

Merhaba e devlete girerek adınıza şirket açılmasını engelleyebiliyorsunuz hem şirket kurulmasını hem şirkete ortak edilmeyi kapatabilirsiniz kimliğiniz için de en yakın karakola gidip danışabilirsiniz belki bir belge verebilirler buraya yazmanızın yasal bir hükmü yok diye biliyorum

Selen
Selen

Bilgilendirme için teşekkürler, gerekli işlemleri yaptım. İyi günler dilerim.

Diren sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 19:48

26 Temmuz 2024 18:25
Cagrimerkezievden.org Adıma Yapılacak Islak İmzam Olmadan Hiçbir İşlemden Mesul Değilim