Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Gemi Adamı ve Yat Kaptanlığı Eğitimi Adı Altında Yanıltma

22 Ağustos 2024 15:31

M** Ç**
İ**T**
M** diye bir şahıs

Bu 3 bayan denizcilik faaliyetli adı altında benden 42.000 TL ücret aldılar. Gemi adamı ve yat kaptanlığı eğitimi ehliyeti vereceğiz diyerek ve eğitimleri toplamda 7.500 TL / 10.000 TL tutuyor.
Eğitimler online dediler İstanbul'da oturuyorum beni Kocaeli'de bir yere online diyerek sözde eğitim aldıracaklardı yalan çıktı kendileri arıyorum cevap yok İ** denilen kişiyle M** kişisi aldığı paraları almadım diyerek inkar etti hepsi banka dekontlu, eğitim dediler hepsi yalan ipek kişisi eğitim var dedi eğitim adına hiçbir şey yok para iadesi yapacağız dediler 1 aydır oyalayarak şikayet etmemek için beklettiler. İade dilekçesi verdim bekledim 10. Gün bizde paranız yok A** S** para yok dedi ya da parayı göndermeseydi diyerek konuyu paranız bizde değil diyerek dol@aldırdılar.
3.000 dolar 5 dolar maaş alacaksınız diyerek 50-100 bin tl para aktarıyorlar zimmetlerine
Yerler Maltepe'de çok dikkat.

22 Ağustos 2024 17:37

Explora denizcilik İpek şahsı eğitim için şirket hesabına değil kendi hesabı para aktarttı. Mine çobanoğlu hesabına para aktarttı. Kendilerinin gemicilik faaliyetleriyle hiçbir alakası yoktur. Yaptıkları tek şey 3.000-5.000 dolara maaşlı gemi işi var diyerek dolaylı yolda hesaplarına para aktarmaktır. Şahıslar A*** s***, m*** ç***, i** t*** m*** ş***. Çok dikkatli olunmalıdır. Şahıslar yüksek maaş vaadiyle sahibinden.com üzerinden iş vadi ilanları ile karşınıza çıkar.

Emir

Selam şikayet var üzerinden ulaşıyorum şikayet etmişsiniz ulaşın bana yazmışsınız yardımcı olurum

Taha
Taha

Merhaba gelişme var mı

25 Mart 2024 04:39
Gizil sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:40

18 Eylül 2024 23:03