Evde Paketleme Türkiye Serpil K**** Evde İs İmkanı

Evde Paketleme Türkiye Serpil K**** Evde İs İmkanı
18 Eylül 2023 14:19

Evde paketleme işi için internet üzerinden başvurmuş olduğum site WhatsApp üzerinden isim soy isim doğum tarihi telefon ve IBAN numarası istedi. IBAN'ın doğruluğunu teyit etmek için ibanıma 104 TL para gönderip 100TL olarak iade edin dediler. İşlemi gerçekleştirdim ama iade ederken alıcı ismi Papara elektronik para ve ödeme hizmetleri aş olarak girmem istendi. Parayı iade ettiğime dair dekont gönder dediler gönderdim. Sonrasında araştırdım ve art niyetli olduklarından şüphelendiğimden Papara'yı aradım. Papara 'da adıma benim iznim ve bilgim olmadan hesap açılmış. Kapatılması için belge istediler gönderdim ama kimlik bilgilerime ulaşıp farklı platformlarda hesap açabileceklerinden şüpheleniyorum ve Papara hesabımda herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Herhangi bir işlem yapılırsa bunun sorumluluğu almıyorum.

01 Eylül 2023 tarihinden itibaren yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil. 01 Eylül 2023 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

09 Kasım 2023 02:24

28 Ağustos 2023 17:27
İrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 06:16

22 Haziran 2023 01:02