Evde Paketleme Türkiye Kimlik Bilgilerimin Kötüye Kullanılmasına İlişkin Şikayet

25 Nisan 2024 23:25

Evde paketleme işi için başvuru yaptım. +90 ******67 70 numaralı telefon üzerinden bana ulaşan Pars Danışmanlık adına, halkla ilişkiler biriminden c. N. R isimli kişi, kimliğimi NFC yoluyla alarak Papara hesabı açtı ve 24 saat içinde kendi numarama aktaracaklarını söyledi. Annemin kimliği ile de aynı işlemi yaparak, 24 saat içinde onun numarasına aktaracaklarını belirttiler. Pazartesi günü paketleme işi için arayacaklarını ifade ettiler fakat kimse aramadı. WhatsApp üzerinden kendilerine yazdım; ancak tek tık alındı. Numarayı aradığımda ise çağrı açılmadan sonlandırıldı. Kullanılan site artık hizmet vermiyor. Annemin ve benim adıma, kötü niyetle kimlik ve numaram kullanılarak açılan hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Bahis, borç, kredi kartı, şirket gibi işlemlerin ve yapılmasını onaylamıyorum. Haberim ve ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir işlemi kabul etmiyorum. Böyle bir durumda gereken hukuki işlemlerin yapılmasını ve ilgili birimlerin araştırıp yardımcı olmasını talep ediyorum.

24 Nisan 2024 22:49

26 Nisan 2024 00:11

01 Haziran 2024 23:33
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 19:51
Evde Paketleme İşi Ve Para Transferi Şikayeti