Şükrü
13 Ocak 2024 16:116.435

Evde Paketleme Kazanç (Facebook) Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı
Merhaba, internet üzerinden 13/01/2024 saat 13.40 civarında başvuru yaptım. Başvuru için adımı, soyadımı, ev adresimi, IBAN'ımı ve telefon numaramı ve t. C. Kimlik numaramı gönderdim. Ancak önlem almak için buraya şikayetimi yazmak istiyorum. Bu tarihten itibaren, kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa veya bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara ® hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir işlemde onayım yoktur. Benim ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum. Bu sayfadaki şikayetimle tedirgin olduğum konuyu resmi olarak bildirmek istiyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını rica ederim.

Yorumlar(20)

24 Şubat 2024 23:15

İkametgah belgesi ve kimlik fotoğrafı ile param hesabı varmış onu acabiliyolarmıs istersen kontrol et

Ferhan
Ferhan
7 Şubat 2024 19:41

Payfix hesabi açıldığını nasıl anladınız

23 Ocak 2024 01:09

Çok sağ olun teşekkür ederim ben benzer şikayet olduğu için yazdım sizlere

22 Ocak 2024 20:56

Ben kimliğim fotoğrafını çekip atmadım

22 Ocak 2024 20:55

Benim mesajla bir form gönderdiler link ile aynı kişiler değil Papara hesabı falan açmadım ama çok korkuyorum işte savcılıktan da bir şey olmaz dedilerse inşallah olmaz

22 Ocak 2024 11:19

Savcılıktan mı dediler imza olmadan bir şey yapamazlar diye

22 Ocak 2024 00:40

Sadece T. C. No ile bir şey yapabilir mi

22 Ocak 2024 00:40

Bana yardımcı olur musunuz savcılıktan ne dediler

20 Ocak 2024 13:37

Kardeşim ürünleri size gönderdiler mi aynı kişi benden de bilgi istiyor

Evde Paketleme Kazanç (Facebook) Önlem Olarak Yazılmıştır

Fatma
14 Şubat 2024 13:543.555

Evde Paketleme Kazanç (Facebook) Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı. İnternet üzerinden 13/01/2024 saat 22....

Evde Paketleme Kazanç (facebook) Evlere İş Veriyoruz Diye Kimlik Bilgileri Kopyalama

Gökhan
5 Ocak 2024 19:284.693

Evde Paketleme Kazanç (Facebook) Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı Merhaba, internet üzerinden 05/01/2023 s...

Evde Paketleme Kazanç (facebook) Kişisel Bilgilerimin İzinsiz Kullanımına Karşı Önlem Talebi

Kadir
15 Şubat 2024 13:593.058

Evde paketleme kazanç ( Facebook) kişisel bilgilerimin izinsiz kullanımına karşı merhaba, internet üzerinden 14.02.2024 ...

5 Yorum

Tümünü Gör
Evde Paketleme İşi Yalanı!

Evde Paketleme İşiYalanı!

Sedat
Evde Paketleme İşi Yalanı

Evde Paketleme İşiYalanı

Zübeyir
Evde Paketleme İşi Yanıltmacası!

Evde Paketleme İşiYanıltmacası!

Mazlum
Evde Paketleme İşi Şikayeti

Evde Paketleme İşiŞikayeti

Murat
Evde Paketleme Adı Altında Yanıltma!

Evde Paketleme AdıAltında Yanıltma!

Resul
Evde Paketleme İşi Vaadi!

Evde Paketleme İşiVaadi!

Ozlem