Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Eureko Sigorta'nın Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

26 Aralık 2024 16:24

Merhaba herkese,
Eureko Sigorta'dan aracım için trafik sigortası yaptırdım. Sigorta yaptırırken size şunu ücretsiz sunuyoruz. Taahhüdünde bulunuldu ki ses kayıtlarında hepsi mevcuttur.
Lakin bu taahhüdün yerine getirilmesi için 0850 222 6660 numaralı telefon hattını defalarca aradım.
Defalarca talep bıraktım. İnternet sayfasından talep oluşturdum. Lakin hiçbir şekilde dönüş alamadım. En son Garanti Bankası üzerinde dönüş yapmalarını talep ettim. Garanti Bankası müşteri temsilcim talebime istinaden Eureko Sigortaya e-mail gönderdi. Alınan cevap ise 0850 222 6660 numarayı aramam gerektiği oldu.
Sigorta yapıncaya kadar her gün arayın, ama müşterinin bir talebi olunca dönüş yapmayın. Politikası izliyorlar sanırım.
Bu sebepten dolayı şu an yapmış olduğum sigortanın talebini isteyecek muhatap bile bulamıyorum.
İvedilikle sigortanın iptalini talep ediyorum. Ve bu platformda bu durumu herkes bilsin ve sigorta yaptırmadan önce bir kez daha düşünsün istiyorum.

27 Aralık 2024 13:38

Hiçbir şekilde hala daha muhatap yok. Ne arayan ne de soran var.

28 Aralık 2024 18:59

Arayan soran hala yok Ben işi yargıya taşımak zorunda kalıyorum Süreci buradan bilgilendiriyor olacağım

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Eureko Sigorta Zorunlu Trafik Sigortası İptalinde Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

15 Temmuz 2025 17:20
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Araç Teslim Edilmeden Tahsil Edilen Zorunlu Trafik Sigortası Ücretinin İade Edilmemesi

14 Ağustos 2025 18:58

Eureko Sigorta Müşteri Hizmetleri Ve Destek Eksikliği!

24 Ekim 2024 13:51

28 Haziran 2024 18:08