Etsy.com Kartımdan Para Çekti Geri Ödemiyor!

10 Ekim 2023 13:02

Etsy ile ilgili büyük bir problem nedeniyle yazıyorum. Halledilir mi bilmiyorum ama üç gün önce bir mağaza açtım ve bana bir sipariş mesajı geldi. Alıcı kişinin yazdığı mesajda e-posta adresimi söylemem gerektiğini yoksa siparişi oluşturamadığını söyledi ve bende e-posta adresimi cevapladım. Daha sonrasında aynı kişi siparişi oluşturduğunu bana siparişi onaylamam için gelecek olan maildeki linki tıklamamı söyledi. Siparişi onaylamak için linke tıkladığımda beni kart doğrulaması ekranına yönlendirdi. Kart bilgilerimi onaylarken o sırada sağ alt taraftan mesaj kutucuğunda teknik destekten gelen mesajda kart bilgilerinizi buraya da yazın diye bir yazı geldi. Oraya da yazdım. Daha sonra yine sohbet ekranında adına kartımda en az 5000 TL olması gerektiğini söyledi. Karttan 5000 TL'yi çekip çekmeyeceklerini sordum. Öncesinde çekmeyeceklerini söylediler. Bankanızın uygulaması tarafından gelecek olan push bildirimini onaylayın dendi. Para çekmeyecekler diye onayladım. Sonra kartımdan 3000 TL onaylandı. Bende kartımı Kapattırdım. Paramın iadesinin müşterinin almış olduğu ürün ödemesi ile birlikte tekrar bana ödeneceği söylendi ama hala ödeme gelmedi zaten kartı kapattığım için siparişi de onaylayamıyorum. Müşteri hizmetleri de yok.

Yorumlar (7)

İlker
İlker

Aynı durum başıma geldi talep açtım geri bildirim bekliyorum sonuçlanırmı onu da bilmiyorum

Yasin
Yasin

Halledebildiniz mi?

Zeynep

Maalesef halledemedim geri dönüş asla yok

Özay

help.etsy.com adresine gidip girişiniz yapın oradaki bazı sorunları bir kurcalayın 'Chat with us' diye bir şey çıkması gerekiyor oradan canlı desteğe bağlanabilirsiniz

Zeynep

Çok teşekkür ederim, umarım işe yarar.

Özay

Geçmiş olsun d0landırılmışsınız. Site içerisinde bu tarz atılan mesajlar böyle oluyor. Sizden mail isteyip etsy tasarımıyla bir mail gönderiyorlar. Ödeme alabilmeniz için kart bilgilerini girin ve satıcı hesabınızda en az 150 euro olması gibi bir uyarı veriyorlar. Aynı olay başıma geldi etsy canlı destek ile görüşme yaptım. Bir satış olacağı zaman otomatik gerçekleşiyor sizin tarafınızdan hiçbir şekilde kart bilgisi veya ödeme talep edilmiyor cevabını aldım

Zeynep

Çağrı merkezine nasıl ulaştınız Allah aşkına ben ulaşamıyorum çünkü. Koskoca bir platformdan bunu beklemezdim. Halbuki mağazamın açılışından iki gün sonra satış yaptım diye çok sevinmiştim. Bana ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi verir misiniz?

Etsy.com Hesap Dondurma Ve Doğrulama Sorunu

28 Aralık 2023 20:46