Davut sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 14:37

www.etiltarimsal.com
Sitesine iqos Prime için EFT yaptım firma ürünü göndermedi defalarca yazmama rağmen bir cevap alamadım bu site haksızlık yapıyor verdikleri IBAN b** ş** adına Yapı Kredi Tekirdağ şubesinden açılmış hesap.

23 Ağustos 2024 22:24

WWW. Etiltarımsal.com siteden alışveriş yaptım ödemeyi EFT ile bülent şahin adına Yapı Kredi Tekirdağ şubesinden açılmış hesaba gönderdim fakat ürünü kargoya vermedi ve telefonlarıma çıkmadılar

Yorumlar (10)

Hande

Yarın savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım elinde başka bilgi olan varsa yazabilir mi çıktı alıp ileteceğim

Davut

Hande hanım süreç ne durumda şikayette bulundunuz bir gelişme var mı

Hande

Davut bey evet suç duyurusunda bulundum beklemedeyim gelişmeleri yazarım mutlaka bu arada sitede ürünlere zam yapmış :) başka numaralardan yazınca da cevap veriyor hala şaka gibiler

Davut

Hande hanım naptınız şikayette bulundunuzmu gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim

Tarık
Tarık

Bir daha bu gibi sitelerden ürün almamak gerekiyor çözüm bu terea zaten şu an turkiye piyasasında 1600 bandında olup bunlar nasıl 1000 TL satıyor? Bana konum attılar Pendik/ Kaynarca'da ikamet ediyorlarmış

Davut

Kardeş IBAN Tekirdağ'dan IBAN çözümleme yaz Google'a hesap hangi şubeden açılmış görüyorsun

Davut

Banada Gebze konum attılar o şekilde güven sağlayıp avlıyorlar milleti

Hande

Davut bey Merhaba bende aynı yerden sipariş ettim dün ve bugün kurye yola cıktı mı diye sordum dönüş alamadım 8.750 TL EFT yaptımve şu an çok endişeliyim. Siz ne yaptınız ürünü alabildiniz mi gelmezse ne yapmamız gerekiyor

etiltarimsalcom-urunleri-gondermiyor-3.jpg
etiltarimsalcom-urunleri-gondermiyor-2.jpg
Davut

Hakem Heyeti'ne yazacağım oradan icra kararı alabilirsem hesaba bloke koydurabilirim diye düşünüyorum

Davut

Her yeri taradım hiçbir yerde ifşa göremedim ona güvenerek sipariş verdim parayı aldıktan sonra buhar oluyorlar

03 Ekim 2024 13:09
Yanıltıcı Sipariş Yönlendirmesi ve İletişimsizlik