Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 11:41

Eti markasının tutku ürününü aldım ve ürün gramaj olarak ambalaj üzerindeki rakamlar ile uyuşmuyor. Gariptir etinin diğer ürünlerinde de ya donukluk ya da beyazlaşma ile karşılaşıyorum çoğunlukla. Alıyorum paketi açıp atıyorum yani biz para veriyoruz bu ürünlere sürekli paramız çöpmü olacak anlayamadım. İki çikolata yiyip mutlu olalım diye alıyoruz ya gramaj uyuşmuyor ya donmuş çikolatalı ya da beyazlaşmış çikolata ile karşılaşıp daha çok mutsuz oluyoruz. Gereğini yaparsınız umarım çünkü bir değil iki değil çevremde aynı düşüncede.

01 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

01 Temmuz 2024 10:15

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

05 Temmuz 2024 11:21

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

09 Temmuz 2024 21:39

Görsel hattına dönüş yapmam söylendi lakin henüz geri dönüş alamadım. Süreç bu kadar uzamamalı yani videosuna kadar atmışım bir de görüldü bile olmadı. Ciddiye alınmayacaksa neden görsel isteniyor?

Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
09 Kasım 2023 20:50