Espresso Lab Ve Türk Telekom Kampanyasında Geçersiz Kod

29 Ekim 2023 21:383.571

Espressolab Bursa FSM şubesinde Türk Telekom Prime kampanyasına katılmak istedim uygulamadan aldığım kodu girdiklerinde kampanya geçerli olmadı kodu iki sefer denediler olmadı ve bana ikinci seferde kullanabileceğimi kampanyanın öyle olduğunu söylediler. Ama araştırınca ve kampanya detaylarına bakınca öyle olmadığını öğrendim. İlk seferde geçerli olmalıydı ve kampanyadan faydalanmam için yardımcı olmadılar. Kod girişini çözemedikleri için beni mağdur ettiler

30 Ekim 2023 11:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, öncelikle geri bildirimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Türk Telekom Prime mobil ve evde internet müşterileri haftada iki kez şifre alabilir. Mevcut şifrenizin geçersiz olması durumu ile ilgili Türk Telekom Prime müşteri hizmetlerinden destek almanızı rica edeceğiz.

30 Ekim 2023 11:38

Şifre giril bir sıkıntı yaşanmadı sonuç olarak geçiştirdi oradaki bayan arkadaş sonuçta 1 alana bir bedava ya da bunu yapmayın adınızı kötü zedelemeyin

30 Ekim 2023 14:44

Merhaba, iletmiş olduğunuz kod panelimizde geçersiz görünmektedir. Lütfen Türk Telekom Prime müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz ve yeni bir kod talebinde bulununuz.

30 Ekim 2023 16:21

Örnek olarak gönderdim size alışverişte kullanmış olduğum kod yenilendi yardımcı olacak mısınız?

30 Ekim 2023 16:22
Eki aç

Sayfa yenilendikçe zaten yeni kod gönderiliyor

30 Ekim 2023 16:24

Merhaba, iletmiş olduğunuz iki kod birbiriyle aynıdır. İyi günler dileriz.

30 Ekim 2023 18:14

Marka ve adını kötülemeyi sevmem ama bundan sonra kötüleyeceğim iyi günler

Türk Telekom Kampanya Şifresi Espressolab Uygulamasında Çalışmıyor

Begüm
14 Ocak 2024 17:534.253

Türk Telekom Espressolab kampanya kodunu Espressolab'ın uygulaması kabul etmiyor. Kod hatalı, yeniden deneyin uyarısı ve...

Espresso Lab Promosyonunu Vermiyor

Cafer
5 Mayıs 2024 20:372.711

Espresso Lab'ın, Prime kahve kampanyasına katılmak için kod aldım, Espresso Lab uygulamasında kodu kabul etmedi "hatalı ...

Espresso Lab Promosyonunu Vermiyor
1 Destek

Tümünü Gör
Espressolab Firuzköy Yolu Üzeri Şubenin Hali!

Espressolab FiruzköyYolu Üzeri Şubenin Hali!

Aslı

Cihad
Espressolab Kirli Bardak Sorunu

Espressolab KirliBardak Sorunu

Gökhan
Espressolab Filtre Kahve Sıkıntısı!

Espressolab FiltreKahve Sıkıntısı!

Nilyufar
Espressolab'tan Aldığımız Termosun Baskıları 2 Günde Söküldü!

Espressolab'tanAldığımız Termosun Baskıları 2 Günde Söküldü!

Yasir