Özay Group Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. Ürünler Yırtık Delik Büyük Beden Tam Bir Paçavra

18 Ağustos 2023 16:2211.554

İnternet üzerinden Özay Group Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.'den erkek iç çamaşırı siparişim geldi ürünleri yırtık delik ve bedenleri istediğim beden değildi internet sayfasından ulaşmak istedik engellemeyle karşılaştık paketi acar açmaz kargoya gidip geri gönderdim ürünlerini ama netice alacağımdan çok umutlu değilim paramın iadesini istiyorum.

Yorumlar(34)

9 Ekim 2025 22:00

Evet benim gibi mağdur arkadaşlarım şimdi paranızı nasıl geri alacağınızı size adım adım anlatıyorum bir kargodan size mesaj gelecek ödeme alındı diye onun Ekran alıntısını alın Instagram sayfasının ekran alıntısını alın üç istediğiniz siparişi ekran alıntısını alın dört size gelen ürünlerin resmini Çekin beş Instagram sayfasına mesaj atın bu ürünler benim istediğim ürünler değil lütfen geri iade yapın diye bir mesaj atın mesaja cevap gelmeyecektir muhtemelen o mesajın ekran alıntısını alın kargo poşetin üstünde firma ismi yazan kısım var onunda resmini Çekin daha sonra hangi bankadan alışveriş yaptıysanız o bankanın müşteri hizmetlerini arayın mağdur olduğunuzu söyleyin ve kayıt açtırın size ilk aramanızda 48 saat sonra tekrar aramanızı söyleyecekler iki gün sonra tekrar arayın Sonra size çalıştığınız bankanın destek ekibinden bir mail gelecek bu maile bütün bu aldığınız ekran alıntıların hepsini Mağdur olduğunuzu söyleyerek gönderin benim 1 ay sonra bugün ödemem geri geldi

16 Eylül 2025 23:03

Paramın iadesini istiyorum

16 Eylül 2025 22:53

1 eylülde kargo geldi, kargoyu açıp içini açmaya izin vermeyen kargo görevlisi karttan parayı çekip kargoyu teslim edip gitti, kargoyu açıp baktığımda şoke oldum sipariş ettiğim ürünlerle alakası olmayan 2 adet eski kullanılmış çocuk pantolonu çıktı içinden, tabi hemen iade etmek istedim ancak bu fima ile hiçbir kanaldan iletişime giremedim, ödediğim 999₺ Hiç oldu bugün 16 Eylül oldu paramı nasıl geri alabileceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilecek varsa yorumlara yazsın iyi günler.

23 Ekim 2023 11:48

Arkadaşlar bu numarayı ekleyin WhatsApp üzerinden elinizde ne varsa resmini atın sürekli arayınca WhatsApp üzerinden bunalıyorlar ben aldım paramı

20 Ekim 2023 09:56

Özay Group metal sanayi firmasından iç çamaşır siparişi verdim gelen ürünler görselle alakası yok iade yapmak istedim muhatap bulamadım hakkımı helal etmiyorum

19 Ekim 2023 13:47

Ürünü kargoya geri verdim muhatap bulamıyorum

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
19 Ekim 2023 09:01

2 adet pantolon aldım yerine penye gönderdiler firmaya hiçbir şekilde ulaşılamıyor WhatsApp gurup kuralım bu işi patlayalım

18 Ekim 2023 15:47

Ben buldum firmayı arkadaşlar ve Tüketici Hakem Heyeti ne başvurdum

16 Ekim 2023 16:12

Vallahi bende pantolon aldım boğazlı kazak gönderdiler 0 beden kolum girmeyecek neredeyse

7 Ekim 2023 12:28

Merhaba bende aynı şekilde sosyal medya üzerinden reklamını gördüm ve sipariş verdim 1 gün sonra ürün geldi ama paçavra şeklinde renkleri gri istediğim beden değil hemen engellediler beni geri geldiği gibi gönderdim kargoyu ama iki hafta oldu bir dönüş falan yok. Pazartesi günü Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım elindeki belgeler ile sonuçta haklı olarak hakkımızı arıyoruz.

27 Eylül 2023 14:21

Arkadaşlar bunları nasıl şikayet edeceğiz hakkımızı arayalım

26 Eylül 2023 18:05

Lacoste sipariş verdim 10 adet gelecekti 6 adet pazardan almışlar bilmedik bir Marka hakkımı varsa onlara helal etmiyorum dikkat li olun

Mucahit
Benzer Şikayeti Var
25 Eylül 2023 17:34

Bana da aynı eksik ve defolu ürün gönderdiler bunlara inanma yin

23 Eylül 2023 14:12

Yazıklar olsun 10 tane yerine 6 tane geldi Lacoste markası yerine suradan ve hepsi gri helal etmiyorum

23 Eylül 2023 12:39

Aynı şey benimde başıma geldi maalesef 10 adet dedik 6 göndermişler ürünler istediğim beden ve renk değil çocuk için bir de kaliteli değil paçavra malzemeler Firmaya ulaşılmıyor engelliyorlar. Telefon numarasını bulabilen var mı

Eki aç
20 Eylül 2023 19:40

Profesyonel dolandırı 10 yerine 6 adet pamuklu yerine polyester renkler kafasına göre sonrada engelliyorlar. Beş kuruş etmz.

30 Ağustos 2023 19:37

10 adet diye sipariş verdim 6 adet geldi üstelik Farklı renkte

Yanlış Ve Eksik Ürün Gönderimi Mağduriyeti

8 Aralık 2025 13:45230

Özay Group Metal Sanayi ve tic. Ltd. Şti.’den internet üzerinden 3 adet pantolon siparişi verdim, ancak bugün elime sade...

Tümünü Gör
Esnekpantolon.net İade İstiyorum Yoksa Şikayet Edeceğim!

Esnekpantolon.netİade İstiyorum Yoksa Şikayet Edeceğim!

Selim
Esnekpantolon.net Yırtık Pırtık Ürünler

Esnekpantolon.netYırtık Pırtık Ürünler

Bayram
Esnekpantolon.net Kazak Sipariş Ettim İçine Çöpe Atacak Şeyler Yollamışlar!

Esnekpantolon.netKazak Sipariş Ettim İçine Çöpe Atacak Şeyler Yollamışlar!

Lezgin
Esnekpantolon.net Yanıltıyor!