12 Aralık 2024 11:11

Kampüsün durumu gerçekten kötü. İçindeki en gelişmiş bina bir cami ve hemen yanında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bulunuyor. İki bina arasındaki farkı kendiniz görebilirsiniz. Önceden verilen mavi diploma internette hâlâ veriliyor gibi gözükse de, anlaşmalı oldukları Pearson kitapları yüzünden iptal edilmiş. Tuvaletlerin temizliği meslek lisesinden daha kötü. Kendinizi O** ile yarıştığınıza ikna edip hazırlığı zorladığınızı sanarak dünyanın en saçma ve en kötü sınav sistemini yapmışsınız. Öğrencilerin kampüs içinde etkinlik yapma hakkını alacağınıza veya kadına şiddete tepki olarak yapılacak yürüyüşe dalga geçer gibi şu iki bina arasında yürüyün diyeceğinize, kantinde 15-20 liraya sattığınız çikolataların parasıyla kampüse bir şeyler yapın. Ayrıca, önceden silahlı saldırı olmuş bir okulda güvenlik hâlâ kötü. Arka kapıdan elini kolunu sallayarak girebiliyorsunuz. Hatta daha bu sabah bina içi güvenliğin yanından geçerken bir güvenlik görevlisi uyuyordu.

13 Ocak 2025 14:14

ücretle yıllık olarak okurken siz mavi diplomayı engelleyen bir yayınevinin kitabını almadınız diye hazırlığı geçemiyorsunuz. 3 hafta önce sınıf arkadaşım kitabın online puan sisteminden 5 puan almak için her şeyi sallayarak geçti ve kitabı almayanlar geçemedi diyeceklerim bu kadar.

13 Ocak 2025 13:53

Üniversitesi olmasına rağmen İngilizce hazırlık için öğrencinin parasıyla 2000 TL civarı ücreti olan bir kitap aldıran ama yabancı öğrencilerini yıllık inanılmaz az bir ücretle okutan ve İngilizce hazırlık için anlaştığı o yayınevi yüzünden mavi diplomayı kaldıran kitabı almayan öğrencilere puan vermeyen bir okul. 3 hafta önce yanımda sınıf arkadaşım kitabın online puan sisteminden 5 puan almak için 20 dakika bitirdi hepsini sallayarak ve hazırlığı geçti ben ve birkaç arkadaşım kitabı almadı çünkü bazı insanların maddi olarak daha az imkanı var ve okurken çalışıyor o almayanlar da geçemedi diyeceklerim bu kadar.

Kaan
Kaan
12 Aralık 2024 11:10

Ha bir de söylemeyi unuttum daha ek madde 1 yatay geçiş sonuçları açıklanmadan hazırlık muafiyet sınavını yapıp sonuçlar açıklandıktan sonra öğrencilere muafiyet sınavı hakkı vermemek nasıl bir saçmalıktır onu da açıklarsanız çok sevinirim

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü'nün Yokuşları Ve Öğrenci Hayatını Zorlaştıran Sorunlar

23 Ocak 2025 06:28

23 Mart 2024 13:05
Akgün sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 23:00

11 Aralık 2023 15:39