Esenyurt Belediyesi İstanbul Esenyurt İtfaiye Müdürlüğü İşini Yapmıyor

Nurgül
12 Kasım 2023 22:383.372

İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı - Esenyurt itfaiye müdürlüğü asla işini yapmıyor,! Karşı binamızın çatısında (1394. Sokak no:19) 2 tane kedi mahsur kaldı. 2 gündür acı bir şekilde bağırıyorlar ve etrafta duyan kişiler asla yardım etmiyorlar. Ben babamla birlikte o binaya gittik yanımıza mama aldık. Daire sahipleri bizimle ilgilenmediler durumu asla umursamadılar ve çatıya çıkmamak için bizi başından savdılar. Bu durum sonucunda geriye itfaiyeyi aramak kalıyordu. İtfaiyecilerin işinin mahsur kalan hayvanları kurtarmak olduğunu bildiğimden ötürü Esenyurt itfaiye müdürlüğünü aradım. Ama beyefendi binaya çıkamayacağını, kedinin intihar edebileceğini, binaya zarar gelebileceği gibi bahaneleri ard Arda dizerek telefonu kapattı ve görevini yapmadı. Bu kadar basit ve ucuz cevap olabilir mi? Böyle kutsal bir meslekte bu şekilde merhamet yoksunu kişilerin çalışması gerçekten üzücü.

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da Çatıda Mahsur Kalan Kedi

Rubar
4 Nisan 2024 03:091.197

Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi Silahtar Caddesi'nde 31 numaralı binanın çatısında 3-4 gündür bir yavru kedi mahsur ka...

İtfaiyenin Çatıdaki Kediyi Kurtarmaması Üzerine

Ela
21 Ekim 2024 23:071.168

Öncelikle iyi akşamlar Esenyurt İncirtepe 258. Sokakta oturmaktayım. Bugün saat 22.00 civarı 112 üzerinden itfaiyeye ula...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstinye İtfaiyesinin Boşvermişliği Ve Beceriksizliği

Aliye
14 Ağustos 2024 21:162.230

İstinye itfaiyesinin işini yapmayı becerememesi: Baltalimanı İSKİ tesisinin C kapısında bir yavru kedi ağaçta kalmıştı. ...

Tümünü Gör

Adnan
Esenyurt Belediyesi Temizlik Sorunu

EsenyurtBelediyesi Temizlik Sorunu

Ferhat
Esenyurt Belediyesi Kaldırım İstiyoruz Çocuklarımız Okula Giderken Sabah Tehlikeli

EsenyurtBelediyesi Kaldırım İstiyoruz Çocuklarımız Okula Giderken Sabah Tehlikeli

Adem
Esenyurt Belediyesi Akçaburgaz Büyük Osmanlı Cami Altındaki Kapalı Otopark Lağım Suyu

EsenyurtBelediyesi Akçaburgaz Büyük Osmanlı Cami Altındaki Kapalı Otopark Lağım Suyu

Fatih