İlham sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hastane Ücretli İlaç

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hastane Ücretli İlaç
19 Temmuz 2024 22:08

Merhaba herkese. 12/07/2024 tarihinde gece tahmini saat 02:10'da Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne çocuğumu götürdüm, ishal, ateş ve öksürük var diye. Sigortalı çalışanım, yani SSK var. 3 tane ilaç yazdı çocuğa; biri ateş düşürücü, biri ishal için, biri de öksürük için. Reçete yazdı, mesajla reçete kodu geldi. Sabah eczaneye gittim, 20₺'lik ilacı SSK karşılıyor dedi, ama 286₺ olan ilacı SSK karşılamıyor dedi. 3. ilaç yoktu, onu alamadım, o yüzden fiyatını bilmiyorum. Onu da SSK karşılamıyor dedi eczanedekiler. Sorum şu ki, koskoca devlet hastanesinde SSK'nın karşılamadığı ilacı yazan hemşirenin SSK'nın karşıladığı ilaçlardan haberi yok mu? Yani devlette 2 yaşındaki çocuk için ishal ilacı ve ateş düşürücü yok mu ki bize ücretli olanları yazıyor?

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Gelişi Güzel Yapılan Muayene Ve Sonucu

18 Ekim 2023 11:08

Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

11 Aralık 2023 10:05

Kayseri Kızılay Hastanesi'nden Şikayetçiyim

20 Haziran 2025 16:18
Kayseri Kızılay Hastanesi'nden Şikayetçiyim

06 Ağustos 2023 19:23

Esenler Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Esenler Hastanesi Acil Servisinde Yaşanan Tedavi Sürecine İlişkin Şikayet

10 Aralık 2023 15:31