Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Esanka Mağazası Para Kazanmak İçin İnsanları Mağdur Etmektedir!

Esanka Mağazası Para Kazanmak İçin İnsanları Mağdur Etmektedir!
06 Temmuz 2023 20:10

Eşim G*** hanım Eskişehir Vega AVM'de bulunan EsAnka mağazasından 02.07.2023 cumartesi günü saat 20:30 sularında Grundig marka bir buzdolabı almış.
Alışveriş esnasında evdeki buzdolabı bozulduğundan bir an önce teslim olması istediğini söylemiş bunun üzerine satış temsilcisi Z*** hanım salı günü teslim ederiz diye sözleşme düzenlemiş ve siz bir an önce servisi arayıp kurulum için salı gününe randevu alın demiş.
Eşim pazartesi günü kendisine söylenen servisi arayarak kurulum talep ettiğinde telefona bakan servis görevlisi ürünün satışı görünmüyor biz randevu oluşturamayız demiş Eşim mağaza böyle söyledi dese de servis görevlisi kendisini pek dinlemediği için telefon konuşmasını sonlandırmış. Eşim daha sonra Salı günü mağazayı arayıp dolabın kaçta geleceğini sorduğunda mağazadaki personel teslimatın 05.07.2023 de olacağını söylemiş. Bunun üzerine eşim ısrarla salı günü teslim olacak demiştiniz dese de faturaya ayın 5'i yazılmış diyerek teslimat yapmamışlar. Ayın
5'in de Eşim tekrar mağazayı aradığında akşam 8-9 gibi geleceğini söylemişler bunun üzerine beklemeye başlamış saat 10 olmadan Eşim tekrar aramış ve teslimatı yapılmadığını ve iş yerinden izin alamayacağını yarın evde olmayacağını söylemiş bunun üzerine mağaza yetkilisi kontrol edip geri arayacağım demiş ve geri aradığında ürünü size streç filme sararak getirsek olur mu demiş sebep olarak da gece çöpe karton atamayacaklarını onun için ürünü depoda kolisinden çıkartıp getireceklerini söylemişler. Eşim de gece dışarı karton atılmayacak çünkü teslimat ekibi ürünü açmıyor sadece teslim edip gidiyor teknik servis açıyor diye kabul etmemiş ve ürünün teşhir veya spot bir ürün olduğunu düşündüğünü söyleyerek almaktan vazgeçtiğini onları şikayet edeceğini söylemiş.
5-10 dakika sonra müdür olduğunu söyleyen başka bir bayan arayarak eşimle konuşmuş ama nasıl konuşma olmuşsa eşimi sinirden telefonda ağlatmış ve bu bayan eşime başka bir model buzdolabı göndereceğini söylemiş ama dondurucu bölümü aşağıda olan bir model olduğu için Eşim onu istemediğini söylemesine rağmen başka model buzdolabını gecenin bir yarısı getirip teslim etmişler.
Bugün ayın 6 sı perşembe elimizde kurulmamış bir buzdolabı var. Sizlerde takdir edersiniz ki yaz günü buzdolabı olmadan geçen bir günde bile bütün yiyeceklerini bozulur veya çürür bizim de öyle oldu ve üstelik elimizde istemediğimiz bir model buzdolabı var hepsini geçtim eşimi bir bayanı ağlatmaya kimin hakkı var?

Yorumlar (5)

Sabit

Tabii ki tartışmaya gerek yok iyi günler dileriz

Sabit

Merhaba çoşkun bey: Eşiniz hanımefendiden özür dilenmiş, aldığınız ürünün bir üst modeli size verilmiş hatta aradaki fiyat farkı alınmayıp ürünün kurulumu yapılmış. Şikayetiniz abartılarla dolu ve hiç inandırıcı değil...

Coşkun

Madem ben abartılı yazmışım beni arasaydınız Hem firma eşimi aradığında ben eşimin yanındaydım deseydiniz ya eşiniz abartılı yazmış diye ben o konuşmayı çok iyi hatırlıyorum arayan kişi lafa şöyle başladı "Biz zaten size bir üst model dolap gönderdik" özrü kabahatinden beterdi biz üst model dolap talep etmedik biz özellikle dondurucu bölümü yukarıda olan dolap istemiştik kısacası burada tartışmaya gerek yok türbinlere oynamayalım abartılı yazdığımı düşünüyorsanız numaram firmanızda var beni arayabilirsiniz

Sabit

O mağazanın müdürü benim birebir olayları biliyorum esiniz hanımefendi ile görüştüm abartılı yazmışsınız ben onu diyorum... Firmamız fazlasıyla hatasını telafi etmiştir. İyi günler dileriz

Coşkun

Merhaba Sabit bey Olayı yaşamadan uzaktan yorum yapmak kolay günlerce ağlayan üzülen ve buzdolabındaki ürünleri bozulan kadın sizin eşiniz kız kardeşiniz veya anneniz olsaydı nasıl düşünürdünüz acaba Siz firma yetkilisi misiniz yoksa yoksa firmanın avukatı mısınız Bizim yaşadığımız olay buraya yazdıklarımızdan daha fazla Kısacası ben abartılı bir şey yazmış olsaydım buraya siz değil de firmadan biri cevap yazardı Hatta firma beni araya bilir Bilmediğiniz olaylar hakkında yorum yapmayın

Yanlış Bulaşık Makinesi Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Figen
23 Mayıs 2025 12:50
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
22 Şubat 2025 13:30