Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Şehir Hastanesi Hasta Mahremiyeti Yok

02 Temmuz 2024 19:32

Erzurum Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği doktoru S**** E**** T******** Hanım'a randevum vardı. Saat bir buçukta gittim. Beni 20 dakika geç kaldım diye bayağı beklettiler. İçeriye girdim, stajyere söyledim. Dedim ki ben doktorla özel görüşmek istiyorum. 'Biz özel görüşemiyoruz. Sen nasıl görüşeceksin?' falan filan, bu şekilde konuştular. Daha sonrasında doktor muayeneye aldı. Yanında bir de erkek bir doktor daha vardı. Ya doktorası, stajyer tam bilmiyorum, o da bakıyordu. Kadınlara özel görüşmemi sağlamadılar. Bunun yanı sıra bir de şöyle bir şey yaşadım. Evlilik yıl dönümümü hatırlamadım diye doktor benimle alay etti. 'Ben sana geçen sene kurbanda ne yaptın onu sormuyorum, evlilik yıl dönümünü soruyorum' gibi gereksiz konuşmalar yaptı. Daha sonrasında alttan muayene yapacağım dedi. Yanında erkek bir doktor daha olduğu için ben muayeneyi reddettim. Sonrasında dedim ki ultrasonla falan bakılmıyor mu? Önemsemeden 'O zaman ultrason çektir' falan dedi. Stajyere gittim, dedim 'Doktor kan falan istemeyecek mi? Hani bakmayacak mı başka şeylere?' Çocuk düşündüğümü belirttim falan. O da 'Ultrason istediğin için o yüzden ultrason verdi' falan dedi. Ben de dedim 'O zaman ben istedim diye ultrason verdiyse kan, idrar falan bunları da alayım dedim. Nasılsa kendi tanımı kendim koyuyorum ya' falan dedim. Ondan sonra çıktım, hasta haklarına da şikayet ettim. Buradan da şikayet edip bildirmek istiyorum. Yaptıkları şey çok hoş olmayan bir şey. İçeride benimle beraber bir sürü kadın vardı, hatta ablalardan bir tanesi olabilir. Stresten şu an unutmuş olabilirim. Bir anda sordunuz falan filan dedi. Yani yanımdakiler bile anlayış sağladı ama doktor ve yanındaki stajyer benimle aşağılar şekilde konuştu. İnsanların içerisinde beni rencide edecek kelimeler kullandı. Benimle beraber içeride yaklaşık 5-6 kişi, belki 7 kişi vardı. Şikayetçiyim bu konuda.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Şehir Hastanesi Şehir Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı İletişim Sorunları

11 Mart 2024 15:27
Mintaha sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 11:40

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim

05 Mart 2024 21:48
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Şehir Hastanesi Doktor Ve Asistan Şikayeti

16 Şubat 2024 20:24