Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Erenler Otomotiv- BMW Yetkili Servisi Gaziantep Borusan Erenler Otomotiv Mağduriyeti!

03 Ağustos 2023 01:13

Gaziantep Borusan Erenler otomotiv BMW servisine 5.25 d xdrive 2016 model aracımı bıraktım 200.000 TL de para harcadım. Sanayiye götürmeye korktum araca binerler parçasını alırlar. Değiştirirler diye her şeyi dört dörtlük yapılsın diye yetkili servis adı altında BMW servisi diye buraya verdik. Araç 1 aya yakın burda kaldı parça gelecek diye aracı aldığımda 1500 km. Fazlası vardı test sürüşü adı altında test yapmışlar araçta AdBlue aldığımda yazılımdan silinmişti yapalım dediğimde servis çok önemli değil çevre kirliliği için o arabanın performansına etki etmez dendi ben de yaptırmadım arabayı teslim aldığımda AdBlue beynini almışlar yolda kalınca anladım. Servis yazılımı sanayiye yaptırıyormuş yolda kaldığımda sanayiden birini yönlendirdiler. Aynı zamanda aracı aldığımda ekranı değiştirmişler. Aracı aldıktan sonra ekrana baktığımda leke vardı aradım. Abi o serviste güneşten olmuştur. Beklemekten dediler. Bana daha çıkma ekran bulup vereceklermiş Mercedes servisinede gittim ama böyle sanayici zihniyetinde vatandaşı çarpmaya yönelik bir servis görmedim. Üzüldüm doğrusu yazık bu arada 110000 TL lik işlem faturalı kalanı faturasız yaptırdım. Servislik dışında her şey var maalesef Gaziantep'te tek servis olduğu için mecbur kaldım.

03 Ağustos 2023 09:10 (Şikayetten 7 saat sonra)

07 Ağustos 2023 10:27

Yapılan işlemlerin 120.000 TL si faturalı kalan 80.000 TL lik işlemler faturasız yaptılar ki beni mecbur bıraktılar normalde faturasız işlem asla yaptırmam sanayi esnafı gibi arabayı bıraktıktan sonra her gün bir yeni sorun çıkartıp abartılı bir fatura çıkardılar. Yetkili servisle yaptığım telefon görüşme detayları incelenirse diğer işlemleride yaptırdığım, servis çalışanı ile yaptığım WhatsApp görüşmeleri ile de ispatlanabilir ilginiz için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

20 Ağustos 2023 17:16

Maalesef hala arayan olmadı açıkçası böyle bir markadan böyle bir ilgisizlik beklemiyordum ayrıca çağrı merkezi ile görüştüm gerekli evrakları mail attım bir şey yapilmayacaksada en azından ilgilenmiş gibi görünmemek daha mantıklı olurdu doğrusu insanlara ilgilenmiş görüntüsü verip umutlandırmanın manası yok.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Usulsüzlükler

13 Ocak 2025 12:09
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 00:16

23 Ekim 2023 15:21