01 Temmuz 2024 12:40

20.07.2023 tarihinde Hepsiburada web sitesindeki dnz homes adlı mağazadan sipariş vermiş olduğum 2 yıl garantili eratec akıllı çaydanlık ürünü, 25.06.2024 tarihinde bozuldu ve suyu kaynatmamaya başladı. Bu durumu Hepsiburada Müşteri Hizmetleri'ne bildirdim, ancak satıcıyla iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Hepsiburada firması tarafından destek alamadığım için satıcının iletişim bilgilerini kendim bulup iletişime geçtim.

Dnz homes, faturadaki adıyla byt yatak imalatı sanayi ve ticaret limited şirketi, bana teknik servisin telefon numarasını vererek orasıyla iletişime geçmemi söyledi. Teknik servis olduğunu ve eratec markasının Türkiye distribütörü olduğunu iddia eden firma (053******76 numaralı telefon ve i***@lma-home.com.tr e-posta adresi) benden ürünün sorunu ile ilgili bir video çekip iletmemi istedi. Videoyu ilettikten sonra, "Merhaba, servise video iletildi. Yedek parça Almanya'dan talep edildi. En geç 2 ay içinde elinize ulaşacak. Parça geldikten sonra bilgilendirme yapacağız." cevabını aldım.

Bu cevabın üzerine, "Hangi parçanın değişeceğini öğrenmek istiyorum. 2 ay çok uzun bir süre, garantili ürünler için böyle uzun bir süre verilmez, gerekirse ürün değişimi yapılır." dedim. Telefonda görüştüğüm B**** isimli kişi, "Teknik bilgi sahibi değilim, yapabileceğim bu." diye yanıt verdi.

Sonuç olarak, baştan sona sorunlu bir alışveriş ve teknik destek süreci yaşadım. Bu firmalardan alışveriş yapmayı düşünenler bilgi sahibi olsun. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım ve gerekirse dava açacağım.

Firma ile yapmış olduğum WhatsApp görüşmelerinin ekran resimleri ektedir.

hepsiburada-dnz-homes-magazasindan-aldigim-eratec-caydanlik-bozuldu-5.pdf

Uğur
Uğur

Tek çözüm çalışan parçaları birbirimiz ile takaslamak. Şu anda başka çözüm yok maalesef.

Bir sonuç alabildiniz mi acaba aynı konuşmalarla 3 aydırda beni oyalıyorlar

Bir sonuç alabildiniz mi acaba 3 aydında aynı konuşmalarla ben bekliyorum

Füsun
31 Temmuz 2023 13:27
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
28 Haziran 2024 13:18
Homend Servise Gönderdiğim Ürün Hakkında Bilgi Alamıyor, İşlem Yapamıyorum.

15 Kasım 2024 11:34