Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 10:49

15.09.2024 tarihinde Konya ili Selçuklu ilçesi Novaland AVM'de bulunan Eque mağazasından çanta almak istedim. Girer girmez çalışanlar, tüm çantalarda etiket fiyatının %50'si olarak kampanyadan bahsetti. Ve her dakika her gelen müşteriyi, tüm çantalarda etiket fiyatının net yüzde 50'si diyerek karşıladı. Eşimle iki adet çanta beğendik. Kasaya geldiğimizde görevli arkadaş, yanlışlık olmuş bu üründe etiketi değiştirmemişiz dedi. Ben de bu sorun benim değil, etikette ne yazıyorsa yarısını ödeyeceğim dedim. Kesinlikle kabul etmeyeceğini bildirdi. Yetkili müdürü aradı. Müdürün umurunda bile olmadı. Üst katta indirim standında olduğunu, gelmeyeceğini ve bu şekilde satış olmayacağını ileterek çantayı etiketin yarı fiyatına vermedi. Etiketleri değiştirmeme hatasını yapan personel ama müşteri olarak beni mağdur etti. Merkez şubelerini aradım. Kule Site AVM'de bulunan. Dönüş yapacaklarını söylediler. Kısa sürede döndüler. Yapacak bir şey yok, sadece özür dileriz dediler. İstediğin yere şikayet et diyerek hoş olmayan bir tavır sergilediler. Normal şartlarda bu hatalar tüketici lehine işlemesi gerekiyor. Etiket değişimi yapılmayan üründen ben neden mağdur oluyorum? Çok acil lehime dönüş bekliyorum. Lehime dönüş olmazsa İlçe Tüketici Hakları'na ve mahkeme yoluna gideceğim.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 15:43

27 Haziran 2024 09:29