En Elegance Eczanesi Yüksek Fiyatlı Ürün Satışı Ve Bilgilendirme Eksikliği

08 Eylül 2024 11:47

İlaç almak için giriyorsunuz. Size fahiş fiyatlı vitaminler öneriyorlar. Eğer boş bulunur, fiyat sormazsanız, ki ben oğlum hasta olduğu için çok uykusuzdum, affetmeden satıyorlar. Normalde ilaca fiyat sormazdım ama eczacının da doktorun yazmadığı, kendi önerdiği bir şurup 3 bin liraysa söylemesini beklerim. Bundan sonra asla eczanelere de güvenmem. Onlar da ticarethane olmuş.

Ekteki tutar sadece doktorun önerdiği probiyotik ve doktorun önermediği kendi takviyeleri. Kaşla göz arası 7.100 TL ödedim.

Barış
Barış

Gece geç saat'de gittiğim Ataşehir Elegance eczane'sinden bende nasibimi almış bulunuyorum ve bende şikayet'te bulunacağım tam 1800 TL fazla'dan haksız kazanç elde etmişler. 3 adet vitamin şurubu 900 TL'den 2700,2 adet hastalığa konu olarak yazılan 2 adet şurup 600 TL'den 1200. Toplam'da 3900 olması gerekir iken 5700 TL ödedim. O an araştıracak halde değilsiniz ama sonradan fark ettim ve dijital slip ile kesinlikle şikayet edeceğim neresi olursa her yere.

Aslı
Aslı

184'ü arayarak da ayrıca şikayet oluşturabiliyorsunuz. Ben de CİMER'e şikayette bulunacağım.

Abdullah
Abdullah

CİMER'e yazdım ben bu eczanenin yaptığı usulsüzlükleri. Benden kanıt istediler. O kadar şikayet olmasına rağmen hala ne kanıtı istiyorlar anlamış değilim. Tahminimce ilgili ilçe sağlık müdürlüğü de bunların yaptığı usulsüzlüklerin farkında ve belli bazı sebep veya menfaatlerden dolayı üstünü kapatmak istiyorlar. Hastalığım geçtikten birkaç ay sonra yazdığım için elimde maalesef hiçbir reçete, fiş vs yoktu. Sizlere önerim elinizde belge varsa sizin de bunu CİMER'e yazmanız.

02 Şubat 2025 16:31
En Elegance Eczanesi'nde Tarihi Geçmiş Ürün Ve Fazla Satış Sorunu!

04 Kasım 2023 11:30
Beril sonuçtan hiç memnun değil

En Elegance Eczanesi Yanlış İlaç Talimatı

14 Aralık 2023 20:03