Beril sonuçtan hiç memnun değil

En Elegance Eczanesi Yanlış İlaç Talimatı

14 Aralık 2023 20:03

Doktorun verdiği reçetede enjeksiyon yazıyordu. Satan kişi ağızdan alınacak dedi. 3 kere ısrarla emin misiniz enjeksiyon yazıyor dedim. Ağızdan alınacak dedi. Daha sonra takviye satmaya çalıştı. Eve geldiğimde ilacın enjeksiyon ile yapılacağını söylediler. Bu nedir yani? Doktorumun verildiği ilacı daha nasıl kullanacağımı anlatmadan zorla takviye satma çabası? Gerçekten pes! Şimdi tekrar gidip geleceğim? İnsanların boşa harcayacak zamanı da yok parası da. Bir daha tercih etmem. Çalışanlarınızı gözden geçirin lütfen!

Nevin

Merhaba maalesef ben de Ataşehir Elegance Eczanesinde 27 Mart 2024 tarihinde üzücü bir olay yaşadım, 13 yaşındaki kızıma Dr. Tarafından reçete edilen ilaçları alması için yardımcımı yolladım, reçetede yamadığı halde 2 kutu vajina koku gidericisi ve 3 kutu c vitamini satmışlar. Toplamda 5.400 TL para ödedik. Eczaneye gidip kızımın 13 yaşında olduğunu, bu ilaçları istemediğimizi reçete yazmadığını söylesem de fayda etmedi. Bu durum çok sık yaşanıyor olmalı ki her yere para iadesi yoktur yazmışlar. Her şeyin bu kadar pahalı, para kazanmanın çok zor olduğu bu günlerde eczane tarafından oyuna getirildik ve 5.400 TL mizden olduk. Bu Konya şikayetçiyim, para iadesi almak ve bu kişilerin bir daha kimseye bunu yapamamasını sağlamak istiyorum

Filiz

Kesinlikle katılıyorum size sadece destek guruplarından satmaya çalışıyorlar, hiçbir ilgi alaka yok

04 Kasım 2023 11:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Eczanede Yanlış Ürün Tavsiyesi Ve İade Sorunu Yaşadım

23 Temmuz 18:03