Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Emsal Doğan Güzellik ve Tırnak Merkezi Emsal Doğan Cadde Şubesinde Kalıcı Olmayan Microblading İşlemi

17 Mayıs 2023 19:14

Microblading kıl tekniği ile kaş çizdirmek amacıyla Emsal Doğan Cadde şubesine gittim. İşlemi 3 kez tekrarlayacaklarını ve ilk ikisinde silinmeler olabileceği 3. De asıl kaşın oturacağını söylediler. İlk 2 işlem sonrası çizim çok az kaldı. Bunu işlemi yapan hanıma söylediğimde bana silinenlerin normal olduğunu söyleyip kalanları gösterdi. Ancak son yapılan işlem sonrası da tam 1 hafta sonra yine aynı şekilde döküldü. Ben yine kaşlarımı kaş rimeli ve kalemi ile çizmek zorundayım. Rengi de açıklı koyulu oldu. Üstelik 3. İşlem sırasında sürülen uyuşturucuyu 50 dakika kadar beklettiler ve tüm acısını hissederek işlem yapıldı. Yine bunu belirttiğimde de 3. İşlemde çok beklettiklerini ve 3. İşlemde çok acımasının normal söylendi. Bence randevu yoğunluğundan ve aksamalardan işleme geç aldılar ve bu şekilde bahane söylendi. İşlem de neredeyse 1 kaş boyayacak kadar hızlı yapıldı. Başka bir firmayı aradığımda işlemin yaklaşık 40dk sürdüğü söylenmişti. Burada 5 dakika da işlem bitti.
Özetle müşteri memnuniyetinden uzak bir müşteri kabulü ve kalıcı olmayan bir işlem ile ayrılmış oldum. Kesinlikle memnun değilim. Resimde de 3. İşlemden hemen sonrası ve 1 hafta sonraki halini gösterdim. 6 ay sonra gelirsiniz ihtiyaç varsa tekrar işlem yapılır dendi fakat 6 ay değil 1 ay bile dayanmayacak bir işlem için param boşuna gitti.

Ema Aydın Nişantaşı'nda Microblading Hizmeti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Kısmet
22 Şubat 2024 22:41
Ema Aydın Nişantaşı'nda Microblading Hizmeti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Aris Manisa Aris Microblanding

12 Haziran 2024 19:01