Müşteri Hizmetlerinde Saygısızlık: Emma Kuaför'de Yaşanan Hayal Kırıklığı

18 Kasım 2024 19:23

17 kasımda Bursa emma kuaför FSM şubesine 6 kişi gittik. Ağda, kesim, topuz, fön, makyaj bir sürü işlem yapıldı. İsmini bilmiyorum. Kapıdan girince 5 karış suratla bir bayan karşıladı bizi. Kimin ne işlemi varsa oraya yönlendiren biri. Kızıma fön çekildi kakülleri hemen söndü. H**** bey kardeşime çok güzel fön çekmişti kakülleri düzeltmesi için ricada bulunduk o kadar tatlı bir insan hemen yardımcı oldu. Bahsettiğim bayan gelip H**** beyi fön çektiği için azarladı başka müşteri alması gerekiyormuş. H**** bey bayana kısa bir işlem bu dedi. Kadın arkasını döndü ve bizim için bunlarda gitmek bilmediler dedi. Kasaya geldim kim dedi. Bu lafı diye sordum bildiğim halde hemen ben öyle bir şey demedim dedi ve kaçtı. Bir daha gelirmiyim asla sorun o değil ben mekanın sahibi sorumlusu kimse ona sesleniyorum. Emeğinize yazık! Bu tarz insanlar çalıştırırsanız müşteri kaybı itibar kaybı para kaybı…. Müşteri kovmak nedir şakamı? 2 saat kalmışız. 3 makyaj 3 kesim 1 topuz 3 fön ağdası kaş bıyık aklıma daha gelmiyor ne kadarda çıkmamız gerekiyordu. Velev ki daha çok kaldım. Eşimi bekliyorum. Emma müşterisini mi kovacak? Terbiye yoksunu kadın hiçte çekinmiyor laflarında. Çalışanlarda anladı onun adına sizden özür dileriz diyorlar. Zaten yılmışlar tavırlarından. H***** beye teşekkür bile edemeden çıktım sinirden. Sahibi sorumlusu kimse umarım önlemini alır dediğim gibi yazık emeğinize.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 07:08

26 Aralık 2023 12:26
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 11:27

Namık Kayapınar Hairdresser Memnuniyetsizliği