Aysel sonuçtan çok memnun

Eminevim İpotek Kaldırmak İçin Avukatlık Ücreti İstiyor

24 Temmuz 2024 14:03

Eminevim firmasından şikayetim var. 1245819 numaralı üyeyim ve teslimat aldım. Aldığımda ipotek ücretini teslimatta benden alırken, kaldırırken kendileri kaldıracaktı. Tüm borcumu 1 yıldır kapatmış ve tüm taksitlerimi peşin ödemişken, 1 yıldır ipotek kaldırılmamış ve benden ipotek ve avukatlık ücreti talep edilmiştir. Daha önce ipotek kaldırma ücreti de ödemiş olmama rağmen, halen ödeme talep edilmekte ve ipoteğim kaldırılmamaktadır.

eminevim-ipotek-kaldirmak-icin-avukatlik-ucreti-istiyor-1.pdf
profile profile
29 Temmuz 2024 09:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yorumlar (5)

Ali

Son durum nedir? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Batuhan

Geçmiş olsun. Sözleşmenin bir nüshası, ödeme dekontlarınız ve dilekçeniz ile bulunduğunuz yer Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorsunuz. E-devlet üzerinden bile yapabilirsiniz. Sözleşme hükümlerine aykırı davrandıkları gerekçesi ile 1-2 ay içinde lehinize karar veriyorlar. Firma avukatı sizi arayarak iletişime geçiyor ve paranızı iade ediyor. Aynısı başıma geldi. Avukatım aracılığıyla bu yolu izledik. Sanırım her müşteride bu taktiği bir kez deniyorlar. Ya tutarsa

Tolga

Süreç nasıl ilerledi ve sonuç ne oldu hocam aynı durumdan mağdur oldum bilgi verirseniz sevinirim.

Gulsen

eminevim-tum-borclarimi-odememe-ragmen-10-aydir-ipotegi-kaldirmiyor-1.jpg

Tüm Taksitler Ödendiği Halde Tapu İpoteği Kaldırılmıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Volkan
16 Eylül 04:03
tum-taksitler-odendigi-halde-tapu-ipotegi-kaldirilmiyor-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
tum-taksitler-odendigi-halde-tapu-ipotegi-kaldirilmiyor-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
tum-taksitler-odendigi-halde-tapu-ipotegi-kaldirilmiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg

Eminevim Sözleşme İhlali Ve Ek Ücret Talebi

12 Aralık 2024 13:18