Eminevim İn Teslimat Sürecindeki Sıkıntıları

12 Eylül 2023 16:04

Eminevim'den 1701557 üye numaram ile 70 bin liralık (kendi aracımı satıp elimdeki parama da ek olsun diye girmiştim) araç teslimatı için kayıt yaptırdım, aracı buldum. Yakın bir arkadaşımdan denk geldi, elimdeki parayı yatırdım iş Eminevim'in yatıracağı paraya geldi ve her şey burada başladı, parayı yatırmamak için daha doğrusu ne kadar geç yatırırsak o kadar iyidir. Düşüncesi ile her şeyde problem bulmaya başladılar, araç aldığım kişi tanıdık olmasa içinden çıkılmaz bir hal alacaktı, bu işlemler 10 günden fazla sürdü ve parayı 61 bin olarak yatırdılar, bunun nedenini sorduğumda zorunlu kasko trafik sigortası ve ipotek bedeli düşüldü dediler, bende aracıma sigortayı kendim yaptırdım. Siz neyin sigortasını yaptınız dedim, ondan sonra bana biz sigortayı iptal ettik sigorta ücretini taksitlerinden düşeceğiz dediler, bende kabul etmiyorum dedim sigorta için kestiğiniz tutarı gönderin dedim ve bekliyorum. Biliyorum ki göndermeyecekler, araç sahibi arkadaşım olmasa bu durumdan nasıl çıkardım bende bilmiyorum, yüksek rakamlara girenler için söylüyorum her şeyle ilgilenen güler yüzlü temsilciler var ya bir anda sizi tanımayabiliyor işin çözülmesi için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Herkes bir başkasına yönlendiriyor ve 1 günde biten kayıt işlemleri nedense teslimatta uzadıkça uzuyor

profile profile
18 Eylül 2023 09:17 (Şikayetten 5 gün sonra)
Sabri
26 Eylül 2023 11:18

Müşteri memnuniyet merkeziniz olabilir ama ilgilenen yok, 10 gündür bekliyorum dönüş yapan olmadı, zaten çözüm noktasında görmedim duymadım bilmiyorum kısmına geçiş yapıyorsunuz

Muzaffer

Evet bende emin evine girmek istiyorum ama çevremde. Bir sürü. İnsanları gereksiz sebepten mağdur ettikleri için girmiyorum

Sabri

Kendi adıma 2 kere kayıt yapmış ayrıca 4-5 kişiyi de kayıt yaptırmış biri olarak bu sıkıntıları yaşamama rağmen geri dönüş ve çözüm noktasında kimse yardımcı olmuyor, kayıt yaptırırken güler yüz ve ilgi alaka çözüm noktasında tam tersine dönüşüyor

Eminevim'de Erken Kapatma Ve Sigorta Dayatması Mağduriyeti!

22 Temmuz 07:34