Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 22:54

İlk girişte 3 ayda kuranız çıkacak diye bilgilendirildim. 3 yıl oldu, hala kura çekilmedi. Daha önce iki defa dosyam kapatıldı ve içeride biriken 64.950 TL + 38.100 TL = 103.050 TL şeklinde bütün paralar bu dosyaların masrafları için kesilip sisteme yeni giren müşteri gibi sıfırdan boş bir dosya açıldı. Daha önce birikmiş olan param tarafıma geri ödenecek mi?

23 Eylül 2024 19:09

Teşekkürler

28 Eylül 2024 11:07 (Şikayetten 8 gün sonra)

Tayfun A. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile veya ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

20 Ekim 2024 15:52

Bana daha önce yapmış olduğum şikayet başvurumu geriye çektirdiler şimdiye kadar 3 defa aradım telefonu açmıyorlar geri dönüşte yapmıyorlar beni arayıp şikayeti sildiren ve çağrılarıma veya mesajlarıma cevap vermeyen kişi Manisa şube müdürü E***  hanımdır

21 Ekim 2024 14:23

Teşekkürler Esin hanım

18 Şubat 2025 21:44

Eminevim, 3 ayda çıkacak dedikleri kurayı 4 yıldır gerçekleştirmedi. Yatırmış olduğumuz paralarla 4 yıldır kazanç sağladılar ve ikinci kez dosya masrafı kestiler. Dosya masrafı bir kereye mahsus kesilmelidir ve bu da ilk kayıtta yapılır. Çıkarlarına göre maddeler tasarlayıp imzalatıyorlar. İçeride birikmiş olan meblağın üzerine oturup benimsiyorlar. Fazladan 67.000 TL'mizi dosya masrafına kestiler. Bunun iade edilmesini talep ediyoruz.

20 Şubat 2025 12:44
Eminevim 3 Yıldır Çözülmeyen Kura Sorunu Ve Kesilen Paralar

Paramızı vermemek için her yol denenmekte yani dolandırmak için her şeyi yapıyorlar

Sadi sonuçtan memnun

29 Mayıs 2025 21:18
"Marka adına genelde memnuniyetsizliğim sadece Konya şubesi olarak devam etmektedir. Fakat benim problemimi gerçekten çözen ilgilenen müşteri hizmetlerinden Ş** hanım oldu. Ayrıca bu süreçte Ayrıca K** hanımın ilgisi için ayrıca teşekkür ederim."
Eminevim'de Yanıltıcı Bilgi Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

Eminevim Sözleşmesinde İade Sorunu Ve Çelişkili Bilgilendirme