Yusuf
31 Ekim 2023 00:325.258

Elemanyönlendir.com sitesinden 30.10.2023 saat 09:00'a oluşturmuş olduğum temizlik randevusuna gönderilen eleman saat 10:20'de geldi. Dolayısıyla geç geldiği kadar da geç çıktı.

Onu beklerken iki saat geç kaldığım işime gitmek için evden çıkarken benden istediği ne varsa söylemesini çünkü mesai saatlerinde telefon kullanmamın yasak olduğunu söyledim ve sadece su istedi. Gün içinde bana yemek istediğini yazmış ancak telefonumu mesai bitiminde alabildiğim için saat 18:00'da görüp eve gittim ve durumu daha önce de izah ettiğim gibi tekrarlayıp şu an yemek söyleyebilirim dedim. İşinin az kaldığını ve istemediğini söyledi.

Asıl konu ise gelen elemanın evdeki hiçbir temizlik malzemesini kullanmamış olması, deterjanlar cildini bozduğu için sade suyla temizlik yapmış. 4 çift eldiven almış olmama rağmen kullanmamış.

Saat artık gece olduğu için ve o saatten sonra tutamayacağım için kendisini gönderip müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri bana sadece geç gönderip yemek vermemişsiniz cevabıyla döndü. Asıl konu ise evimde temizlik yapılmamış olması. Ben geç gönderme ve yemek konusunu olduğu gibi WhatsApp mesajlarıyla da ispatlayarak açıkladım ancak müşteri hizmetleri bana evimde temizlik yapılmamış olmasını ısrarla açıklamamakta.

9 saatlik temizlik ücreti olarak 1.495 TL ödeme yaptım. Bana mağduriyetimin karşılığı olarak yine ücret ödeyerek 5 saatlik temizlik satın alırsam 1 saat de kendilerinin hediye edeceğini ilettiler. Bu ahlak ve akıl dışı teklifi kabul etmediğimi ve zararımı ya yeni bir temizlik personeli göndererek ya da ücret iadesiyle yapmalarını istediğimi söylediğimde ise telefonu kapattılar.

Zararım karşılanmadığı takdirde yarın ilk iş Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim.

3 Destek

Eleman Yönlendir Temizlik Hizmetinde Hayal Kırıklığı: Boş Evde Yetersiz Performans

Nk Spor
8 Ekim 2024 11:2511.335

Elemanyönlendir.com adlı siteden 05.10.2024 tarihinde boş ev ve boya sonrası detay temizlik talebi ile temizlik malzemel...

1 Destek

Eleman Yönlendir Ev Temizliği Personeli

Atakan
20 Şubat 2024 14:453.017

11 Şubat 2024 tarihinde saat 09.00'dan 17.00'a kadar ev temizliği için bir eleman kiraladık. Eleman Yönlendir tarafından...

2 Destek

Eleman Yönlendir'den Gelen Temizlik Personeli İş Yapmadan Erken Gitti

Elif
13 Şubat 2024 18:074.663

Eleman yönlendirden 5 saatlik temizlik için saat 10'a rezervasyon oluşturdum. Gelecek olan personel akşam beni arayıp ce...

1 Destek