Eda sonuçtan çok memnun

Mehmet Eğit 'te Yetersiz Hizmet

26 Mayıs 2023 16:45
Eda'nın Teşekkür Mesajı
“Mehmet Eğit Eğitim Kurumuna sorunumu kısa sürede ve nezaketle çözdükleri için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.”

www.mehmetegit.com sitesine 23.05.2023 tarihinde üye olup 2023 YKS hafıza teknikleriyle 2'li tarih ve coğrafya paketi aldım. Siparişim onaylandı. 26.05.2023 tarihinde şifremi unuttuğum için sistemden yeni şifre talebinde bulundum. Defalarca sisteme kayıtlı mail adresimi belirterek şifre istedim bana sitelerinden gelen mesaj budur:'' şifre sıfırlama mailiniz gönderildi! Lütfen mail adresinizi kontrol ediniz. Spam veya önemsiz klasörünüze bakmayı unutmayınız''. Mailimi spam dahil defalarca kontrol ettim kendilerinden bir cevap gelmedi.

Ayrıca www.mehmetegit.com sitesinde iletişim bölümünde bulunan 0507 987 ** WhatsApp numarasına sorunumu açıklayan mesaj attım herhangi bir cevap gelmedi. Sanırım otomatik cevap veren robot kullanıyorlar. 0850 259 2316 numaralı numaralarını defalarca aradım cevap bile vermediler. Parasını alırken gayet güzel çalışan sisteminiz bir şifre bile vermiyor. Sınava sayılı günler kala sisteminize girip ders çalışmak istiyorum sizin de dediğiniz gibi önce eğitim. Şifre sorunumun bir an evvel çözülmesini istiyorum.

Eda
Eda
27 Mayıs 2023 12:08

Cafer sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 21:44
"Sorunum kısa sürede çözüldüğü için çok teşekkür ederim."
Eğit Akademi Şifre Değişikliği Yapılamamış Olması
Eğit Akademi Şifre Değişikliği Yapılamamış Olması