Ege Liva Hastanesi Hemşire Olamamak Ve Umursamazlık

23 Temmuz 2023 23:56

Merhabalar. Ben bugün akşam saat 19.30'da 1 yaşındaki çocuğum için hastanenize geldim. Serum takılması gerektiği için yeni doğan hemşiresi olduğunu söyleyen fakat hiçbir şekilde işin ehli olmayan, gerekli belgelerinin ve öğreniminin yeterli olmadığını düşündüğüm hemşire hanım tarafından muayene edildik. Hemşire hanım, N. Ç., çocuğun her tarafından damar yolu açmış ve hiçbir şekilde başarılı olamamıştır. Çocuğuma psikolojik ve yüzeysel olarak (eklemler ve deri yüzeyi) çok fazla tahriş ettiği gibi, bizi yalnızlığa bırakıp hiçbir şekilde yardımcı olmamıştır. Üstelik, 'Kendiniz takın çok biliyorsanız' şeklinde bir ifade kullanarak bizi aşağılamıştır. Ayrıca, sigara içerken gördüğümüz hemşirenin umursamaz bir şekilde davrandığını da belirtmek istiyorum. Hastanenizin hizmetinden hiçbir şekilde memnun kalmadığımı dile getirmek istiyorum ve bu tarz çalışma arkadaşlarınızın size ve isminize zarar verdiğini çok net bir şekilde söylüyorum. Sağlık Bakanlığı ve CİMER dahil bütün kurumlara hemşireniz hakkında şikayette bulunacağım. Bilginiz olsun.

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 02:54
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2025 09:04

01 Eylül 2023 10:24
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Prime Hastanesi | Gebze Merkez Prime Hastanesinde Damar Yolu Açmayı Bilmeyen Hemşireler

28 Eylül 2024 16:00
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ege Yaşam Hastanesi Özel Hastanede Kaba Hemşire Davranışları Ve Düşük Kaliteli Ürünler

06 Şubat 2025 12:42