EA Sports Fc Mobile Çöptür (Açıklama Uzun Ama Yine De Okuyunuz

EA Sports Fc Mobile Çöptür (Açıklama Uzun Ama Yine De Okuyunuz
Muhammed
31 Ocak 2024 22:34

Beyler, eskiden FC Mobile'ın PES'ten daha iyi olduğunu düşünürdüm ama artık FC Mobile'ın çöp olduğunu anladım. Hatta PES'e geçebilmek için 95 genlik hesabımı 355 TL'ye satışa koydum. Gelin, nedenini açıklayayım. Öncelikle oyuna girdiğinizde sizin neredeyse iki katı gücünde rakipler çıkıyor. Bazen karakterleri satmıyor (satıyor ama para gelmiyor, ben bu yüzden 50 milyon kaybettim) ve paketlerden bol miktarda çıkıyor ve durun, daha bitmedi. En kötüsü bu oyun size düşman olabiliyor ve bu durumda yenilgi kaçınılmaz. Örnek olarak nasıl düşman oluyor anlatayım: Ben 600.000 kupadayım ve 95 genim var. Karşıma 88 genlik biri çıkıyor ve beni 2-0, 3-0, 1-0 gibi skorlarla yeniyor. Nedeni ise oyun size düşman olduğunda pas attığınız yere top gitmiyor, oyuncularınız normalde yüzde yüz gol atılacak pozisyonda gol atamıyor, rakip size faul yapıyor ama faul verilmiyor, hatta size faul veriliyor. Karakterleriniz kendi kendine ofsayta çıkıyor. Sağ kanattan orta açıyorsunuz, topu kaleci tutuyor ve sizin kaleciniz benimki gibi 150 uçma yeteneğine sahip olsa bile normalde imkansız yerlerden gol yiyor, top dibine düşüyor tutmuyor. Oyun, siz tam gol atacak pozisyondayken (tüm oyuncuları arkada bırakıp kaleye giderken) 45/90+1 bile vermiyor ama rakibe gelince +5 bile veriyor. Oyunda rakibe gol atmak ve adamı savunmak imkansız oluyor. Gol atamıyorsunuz, atsanız da en fazla 1. Zaten karşıdaki oyuncu sizden -6 gen olsa bile 1-3 yapıyor, top sizin atmadığınız yere gidiyor. Kaleye şut çekiyorsunuz, az bir şey tıklasanız bile top uçup Ağrı Dağı'na gidiyor. Yani bu yüzden ben beş gün önce 600.000 kupadaydım, beş gün aralıksız bağırarak, sinirlenerek 620.000 kupa yaptım. Sakin siz FC Mobile oynamayın.

31 Ocak 2024 22:17

Beyler eskiden fc mobile pes den daha iyi olduğunu düşünürdüm ama artık fc mobile nin çöp olduğunu anladım hatta pes e geçebilmek için 95 genlik hesabımı 355 TL'ye satışa koydun gelin nedenini açıklayım öncelikle oyuna girdiğinizde sizin neredeyse 2 katı gücünde adamlar çıkıyor bazen karakterleri satmıyor (satıyor ama para gelmiyor ben bu yüzden 50 m kaybettim) durun bitmiyor enn kötüsü bu oyun size düşman olabiliyor ve bu durumda yenilgi kaçınılmaz örnek olarak nasıl düşman oluyor ben 600.000 kupayım ve 95 genim karşıma 88 gen adam geliyor ve beni 2-0/3-0/1-0 tokatlıyor nedeni ise oyun size düşman olunca pas attığınız yere gitmiyor oyuncularınız normalde %100 gol atılacak pozisyonda gol atamıyor adam size faul yapıyor faul vermiyor hatta size faul veriyor karakterleriniz kendi kendine ofsayta çıkıyor sağ kanatla orta açıyorsunuz topu kaleci tutuyor ve sizin kaleciniz benimki gibi 150 uçmaya sahip olsa bile normalde imkansız yerde gol yiyor top dibine düşüyor tutmuyor oyun siz tam gol atacak pozisyonda iken (tüm oyuncuları arkada bırakıp kaleye giderken) 45/90 +1 bile vermiyor ama adama gelince +5 bile veriyor oyunda rakibe gol atmak ve adamı defans7lamak imkansız oluyor gol atamıyorsunuz atsanız da Max 1 zaten karşı adam sizden -6 gen olsa bile 1-3 yapıyor top sizin atmadığınız yere gidiyor kaleye süt çekiyorsunuz az bir şey tıklasanız bile top uçup Ağrı Dağına gidiyor yani bu yüzden ben 5 gün önce 600000 kupaydım 5 gün aralıksız bağıra çağıra sinirlene sinirlene 620000 kupa yaptım he bir de eskiden oyundaki süt tuşuna kırmızı olana kadar basınca top kaleye gidiyordu ama artık ağrı dağın a gidiyor .

profile profile profile

İbrahim
İbrahim

Bende aynısını 1 milyon 200 bin kupalarda yaşadım yeni sisteme göre 20 yıldızken karşıma 50 yıldız dünyanın en iyi fifacilarini atıyor. Evde FİFA oynadığım kadar sinir olduğum bir an yoktur herhalde

Beytullah
23 Mayıs 2025 16:25

Rüzgar
10 Ağustos 2025 13:09
Okan sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports Fc Mobile Hesabım'da Başka Biri Var

07 Ağustos 2024 20:55