e-okul Okul Öncesi Eğitim Sisteminde Sıkıntı

Bahar
09 Ağustos 2023 17:32

E devlet üzerinden Anaokuluna kaydı çıkan çocuğumun okulun sisteminde görünmüyor ve günlerdir uğraşıyorum hiçbir şekilde müdürümüz bir yol gösteremedi. Kaydı çıksa da kuraya kalıcak kurada da bir ihtimal çıkar deniyor. Bu nasıl bir sistemdir. Kurada çıkmayan çocuklar ne olacak dediğimde gidemeyecek deniyor. Sırf kayıt ücretleri kalktığı için böyle bir şey yaptıklarından eminim. Neden benim çocuğum bu anaokulu hakkından yararlanamıyor? E okul da kaydı görünüpte okul da kaydı görünmeyen çocuklar ne olacak.

profile profile profile

Gülcan
Gülcan

Aynı sorunu ben de yaşadım CİMER dahil her yere şikayet ettim, dilekçe yazdım ;ama nafile. Resmi olarak kayıt hakkı kazanmamıza rağmen evimin karşısındaki anaokulu çocuğumun kaydını yapmadı. Anaokulu egitimi ciddiye alınmıyor, devlet bize resmi olarak kayıt hakkı kazandırıyor ama okullar 2 hafta öncesinden kayıtlarını dolduruyor, keyfi kayıt alıyorlar. Bu arada kayıt ücreti lafta kalktı. Devlet anaokulunda yarım günlük kayıt ücreti 5.000 TL. Vermezsen kaydı yapmıyorlar. Şikayet etme hakkın var ama sonuç malum olumsuz yine. Özetle resmi kaydı beklemeden önce herhangi bir devlet anaokuluna kayıt yaptırmak için fırsat kollamak gerekiyor. Üzgünüm ki bu işler artık bu şekilde oluyormuş.

E Okul Öğrenci Ekleme

Duygu
03 Ocak 2024 22:12
Funda sonuçtan hiç memnun değil

E-Okul Sisteminde Öğrenci Kaydım Görünmüyor

Funda
28 Ağustos 2025 12:24
e-okul-sisteminde-ogrenci-kaydim-gorunmuyor-2.jpg
Yeliz sonuçtan çok memnun

E-okul E Kayıtta Hala Anasınıfı Gözüküyor!

Yeliz
01 Temmuz 2024 17:32