Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Dry Center Kuru Temizleme Ürün Kaybolması

08 Ocak 2024 11:51

Capitol Alışveriş Merkezi Dry-Center'da birkaç ay önce yıllık bazda 100 parça kuru temizleme yapılabilecek bir paket satın aldım ve ara sıra kuru temizleme için ürün götürüyordum. Birkaç ay önce sezondan aldığım Network marka pantolonumu kaybettiler ve bulamadılar. Kuru temizleme için verilen ürünlerin sigortalı olduğunu ve herhangi bir sorun yaşamayacağımı belirttiler. Ancak sigorta başvurusu öncesinde ürün bulunabilir düşüncesiyle beni bir ay beklettiler. Sigorta başvurusundan sonra da sürekli olarak hem kendilerini hem de çağrı merkezini ben aradım ve bana sadece beklememi söylediler. Aylar geçti ve bir cevap alamadım. Birkaç gün önce yine ben aradığımda fatura talep ettiler ancak faturayı bulamadığımı daha ilk başvuru anında belirtmiştim. Bunun üzerine bana 1000 TL ödeme yapabileceklerini ifade ettiler. Ülkemizde ciddi bir ekonomik kriz yaşanırken ve her şeyin fiyatı artarken, bana önerilen bu miktarla aynı mağazadan hiçbir pantolon alamayacağımı ve bu durumun bir mağduriyet yarattığını ifade ettim. Daha da önemlisi, peşin ödenmiş 50'den fazla kuru temizleme hakkım olmasına rağmen, diğer ürünlerimin de kaybolmasından endişe ettiğim için bunları vermek istemediğimi belirttim. Defalarca telefonla arayarak ve Capitol Alışveriş Merkezi Dry-Center'a giderek mağduriyetimin giderilmesi için müdürlerle görüşmek istediğimi ifade ettim, defalarca not bıraktım ancak hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. İnsanlar kuru temizlemeye önemli eşyalarını veriyorlar. Örneğin, düğünlerinde giyecekleri gelinlik gibi. Böyle bir durumda kaybolursa, gelinliğin maliyetinin çok düşük bir oranını mı önermeyi düşünecekler? Ayrıca en önemlisi, mağduriyetinizi dile getirmenize rağmen konuştuğunuzda kimsenin sizi ciddiye almamasıdır. Benim, diğer kuru temizleme merkezlerinden daha pahalı olmasına rağmen burayı tercih etme sebebim, kurumsallıkları ve her ürünün sigortalı olduğunu belirtmeleriydi. Ancak yanılmışım; kurumsal değiller.

05 Kasım 2023 18:59
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 14:34
Dry Center Capitol Deri Montumu Param Parça Teslim Etti.
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dry Center Kuru Temizleme Kayıp Ceket Ve Yetersiz Tazminat Sorunu

26 Kasım 2024 11:51

30 Ekim 2024 14:08
Renk Değişimi Ve İletişim Sorunu
Renk Değişimi Ve İletişim Sorunu
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 15:49