Dr. Rojin Alpergin Van Roal Güzellik Merkezi Mağduru.

30 Mayıs 2024 00:33

Dr. Rojin Alpergin’in açmış olduğu Royal güzellik salonuna gittim. Yüzüme birkaç işlem yaptırmak istediğimi söyledim. Yüz analizi yaptı daha sonrasında elmacık nazolabial bölge ve dudak dolgusu yapmak için 14 mayısa gün verdi. Tabi o gün toplamda kaç CC dolgu yapılacağını ve fiyatını konuştuk. 14 mayısta dolgu için gittim dolguyu yaptı o gün içinde yüzümü çok beğendim ertesi gün yaptığı dolgu sönmeye başladı. Önce kliniği aradım sonrasında Instagram üzerinden doktor ile iletişim kurdum çok normal olduğunu söyledi kontrol için gittiğimde düzelteceğini iletti bende kontrole kadar bekledim. Kontrole gittim dudağımın ördek dudağı gibi olduğunu ve elmacık kemiklerimdeki dolguların hiç tutmadığından yüzümde asimetrik olarak bir yamukluk olduğundan bahsettim doktor hanım çok normal dedi ve sol yanağıma ve dudağıma biraz daha dolgu yaptı bunun üzerine bekledim fakat dudaklarım ördek dudağı gibi şekil aldı. Elmacık kemiklerimdeki dolgular hiç tutmadı üstelik yüzümde asimetrik olarak bir yamukluk oluştu. Bugün tekrar gittim doktor hanım hiçbir şikayetimi dikkate almadı istersen dolguyu eritiriz dedi. Dolgunun tutmadığını söylediğimde ise ben kemiklere yaptım dolgu eline gelmez diye açıklama yaptı. Ben mağdur edildim bunun karşılığında 17bin de para verdim bir tarafı şiş bir suratla ve sağlığım ile oynanmış bir şekilde buldum kendimi. Güzellik salonundan ve sorumlularından şikayetçiyim. Benim başıma geldi başkalarının başına gelmesin. Hukuki yoldan haklarımı arayacağım. Beni ailemi çocuklarımı her anlamda mağdur etti Dr. Rojin Alpergin.

15 Eylül 2024 17:49
Mecidiyeköy Klinik Botox Ve Dolgu İşlemlerinde Kötü Deneyim
Esma sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:25

Dudak Dolgusunda Simetri Sorunu Ve Sorumluluk Alınmaması

23 Nisan 2025 13:19
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Eda Mersinlioğlu Dudak Dolgusu Sonrası Asimetri Ve İlgisizlik

06 Nisan 2024 01:29