Ufuk Üniversitesi Hastane Deneyimi Ve Yaşanan Sorunlar

16 Ocak 2024 15:18

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi'nde 15 Ocak 2024 tarihinde babam anjiyo oldu. Kendisi yoğun bakımdayken, ben de refakatçisi olduğum için normal odasında bekliyordum ki, "bu katta boya badana olacak odayı boşaltın, zaten babanız bütün gece yoğun bakımda kalacağı için siz eve gidin" dendi! Eşyaları toplayıp tam eve dönüyordum ki; babamın bütün gece yoğun bakımda kalmayacağını ve odaya indireceklerini tesadüfen öğrendim. Bize gösterilen ve yerleştiğimiz yeni odada klima bozuk çıktı. 2-3 saat önce, 2 damarına stent takılan ve bir damarına balon uygulaması yapılan 83 yaşındaki babam ve ben yaklaşık 1 saat buz gibi odada bekletildik. Yeni oda talebimize "bütün odalar dolu, yapabileceğimiz bir şey yok" cevabı aldık, üstelik son derece saygısızca bir üslupla! Uğraşlarımız, münakaşalar sonucunda yeni bir odaya geçtik ve kısmen sorunsuz bir gece geçirdik. Taburcu işlemlerimiz (sadece ödeme kısmı) tam 1 saat sürdü! Ödeme yapmak için beklerken, yani 1 saat içinde, 3 ayrı hasta yakını öne geçmek için elinde telefonla. Telefonun diğer ucunda hastane doktoru, ödeme alan personele "bilmem ne hoca sizinle konuşmak istiyor" diye telefonu verdi. Hop onlar hocanın ricası üzerine sıra önüne geçtiler! Bitti mi? Bitmedi! Taburcu olduk, eve bir geldik doktorumuzun söylediği ilaçların bir çoğunu asistanları reçete etmeye unutmuşlar! Böyle rezil ve ilgisiz bir hastane yönetimi ve personeli görmedim. Doktorumuzu çok sevdiğimiz için tercih etmiştik ama bir daha asla!

Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Hastanede İlgisizlik Ve Mağduriyet

17 Şubat 2025 11:49

Yoğun Bakımda İletişimsizlik Ve İhmal Sonucu Kayıp

20 Temmuz 2025 03:20

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İlgisizlik Sert Tavır

14 Ağustos 2024 01:47
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Yoğun Bakımda İletişim Sorunu Ve Personel Tutumu

02 Aralık 2024 13:48