15 Nisan 2024 21:15

Dr. Oetker kakaolu pudingden iki üç parça bant çıktı, öncesinde bir tane diye düşündük fakat hepimizin kasesinden parça halinde bantlar çıktı. Çok güvendiğim bir marka olduğu için şaşkınlığa uğradım. Sürekli kullanıyorum, ilk defa böyle bir şey başıma geldi.

16 Nisan 2024 13:06 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Şikayet konusu incelenecek ve tarafınıza geri bildirim sağlanacaktır. Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sevgi ve saygılarımızla,

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Oetker Çikolatalı Pudingde Cam Parçası Tehlikesiyle Karşılaştım, Sağlığım Riske Girdi

Büşra
30 Eylül 2025 16:20
Loya sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 23:01
"Yetkililer hemen dönüş sağladılar ürünün parti numarası ve üretim saatini ve plastik parçayı talep ettiler ki sanıyorum o partideki diğer ürünlerde de benzer sorun yaşanmaması adına herhangi bir sorun olmadığını iletip hediye göndereceklerini ilettiler iletisim hızı ilgi ve hediyeleri için teşekkür ederim"
Dr. Oetker Pudingde Plastik Parçası Şoku
Dr. Oetker Pudingde Plastik Parçası Şoku
Murat sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2025 19:28
"Kalite kendini belli etti hiç beklemediğim şekilde çözüm üreten firmaya çok teşekkür ederim. Bu kadar müşteriye önem vermeleri taktire şayan. Tüm ilgililere ve yetkililere çok teşekkür ediyorum"
Dr. Oetker Muzlu Pudingde Yumurta Kabuğu Şoku!

20 Haziran 2024 15:25

10 Şubat 2025 21:17