Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Mesut Ayyıldız Kliniği Estetik Merkezinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

21 Nisan 2024 13:29

Öncelikle dudak dolgusu yaptırdım. Dudaklarım aslında dolgun olmasına rağmen, yaptırdığım dolgu beş ay içerisinde eridi. Durumu kendilerine bildirdiğimde inisiyatif almadılar. Halbuki işlemden önce en az bir yıl kalıcılığı olduğu söylenmişti. Bunun dışında yüzümdeki geniş gözenekler için en etkili işlemi istedim. Kendileri önce kristal dolgunun en etkili işlem olduğunu belirterek bu işlemi yaptılar ve kalıcılığının bir yıl olduğunu söylediler. Ancak işlemi yaptırdıktan sonra yüzümde hiçbir fark göremedim. İşlemlerin kişiden kişiye değişebileceğini söyleyerek konuyu geçiştirdiler. Daha sonra doktor bey, geniş gözeneklerim için en etkili yöntemin Dr. Pen olduğunu söyledi. Doktor beyin eşi ise işlemin toplam fiyatını sordum ve yaptırmaya karar verdim. Ancak işlem bittikten sonra, ilk başta söylenen tutarın dışında bir fiyat çıkarıldı ve ilk başta hiç bahsedilmeyen bir kremi almam gerektiği söylenerek bana ekstra olarak 3.000 lira daha masraf çıkarıldı. Ben, görüşme odasında her konunun, fiyat dahil, şeffaf olması gerektiğini düşünüyorum. İlk seanstan hiçbir fayda göremeyip ikinci seans için tekrar kliniğe gittiğimde, doktor beyin eşi 'Dr. Pen'i boş verelim, biz size en iyisi olan Endopil yapalım' dedi. Her gittiğimde farklı bir işlemi övmeleri bana çok saçma geldi. Nihayetinde, Dr. Pen'in ikinci seansını yapmaktan vazgeçip bana iddia edilen Endopil uygulamasını yaptık. Doktor bey, özellikle üst üste yaşadığım hayal kırıklığı ve maddi kayıptan dolayı Dr. Pen'in etkisinin ne kadar olduğunu sordum ve kendisi en az %70 sonuç alabileceğimin garantisini verdi. Ancak yine hiçbir sonuç alamadım. Kullandığım kozmetik kremlerden ve serumlardan bile çok daha fazla fayda görüyorum ve çevrem tarafından fark edilmesine rağmen bu durumu da üzülerek kendilerine belirttim. Yüz yüze konuşmaya çalıştım ancak doktor bey hiçbir şekilde konuşmama izin vermiyor, kendisini övüyor ve bölgede tek olduklarını iddia ediyor. Eşinin bu tutumlarını kesinlikle kabul etmiyorum ve işlemlerin kişiden kişiye değişebileceğini, herkeste etki eden bir şeyin bende neden etmemesi gerektiğini söyleyerek tutarsız cevaplar alıyorum. Müşteri ve hasta memnuniyetlerini yok saymaları, üst üste hayal kırıklığına uğramam ve maddi kayıp yaşamam sebebiyle hiçbir şekilde sorumluluk almayıp telafi yoluna gitmemeleri nedeniyle durumdan çok üzgün olduğumu ve kendilerinden şikayetçi olduğumu belirtmek isterim.

Büşra sonucu yetersiz buldu

Aya Klinik Dolgu Botokstan Sonra Her Yerimin Kaşınması ve Şişmesi

01 Eylül 2023 01:43

Başarısız Estetik Deneyimi Ve İlgisiz Hizmet

28 Ocak 2025 01:19

Dr. Kerem Çolakoğlu İstediğim Marka Dolgu Yerine Onayım Olmadan Farklı Bir Ürün Kullanıldı

26 Temmuz 2025 03:03