Meriç sonuçtan çok memnun

Doyuyo'da Beklenmedik Menü Sürprizi

Doyuyo'da Beklenmedik Menü Sürprizi
16 Aralık 2024 19:32
Meriç'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine Doyuyo tarafından verilen hediye çekini bugün kullandım bütün ürünler sıcak boyutu ve baharatları olması gerektiği gibiydi çalışanlar ilgili ve kibardı ilginiz için teşekkürler. Ayrıca eşime söylediğim menüyü de hediye ettiler kendilerine çok teşekkür ederim.”

Balıkesir Esas 10'da bulunan Doyuyo restoranında 18.43'te verilen Tenders Festival siparişinin menüdeki görselle alakası yoktu. Acılı tavuk, yarısı acıya bulanmış, yarısı ise bulanmamış ve küçük boyutlardaydı. O kadar şehir gezdim, her gittiğim şehirdeki Doyuyo ürünleri tam menüdeki gibiyken Balıkesir'deki bu durum şaşırtıcıydı.

27 Aralık 2024 16:48 (Şikayetten 10 gün sonra)

Merhaba Meriç Hanım , Telefon görüşmemizde aktardığımız gibi konuyu her türlü görüş ve önerinizi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. DOYUYO hakkında her türlü görüş ve sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. DOYUYO Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2024 17:00

Doyuyo firmasından arayan Çağla hanıma ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Verilen hediye kuponu içinde ayrıca teşekkür ederim. Arayıp çok iyi ilgilendiler.

05 Ocak 2025 13:29

Samına sonuçtan hiç memnun değil

Samına
14 Ekim 2025 16:16
siparisimde-kil-cikti-calisanlar-ilgilenmedi-ve-ucret-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg
Afşin sonuçtan çok memnun

Afşin
02 Mayıs 2025 09:42
"İlginizden dolayı teşekkür ederim."
Sipariş Edilen Ürün Menüsü Ve Görselleri Uyuşmuyor, İletişim Sürecinde Sorunlar Yaşadım

Yusup
08 Ağustos 2024 15:23
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
25 Ekim 2025 08:07
"Müşteri temsilcisi çok nazik ve çözüm odaklıydı kendisine yardımcı olduğu için teşekkürler"
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz