05 Mayıs 2024 18:15

12.12.2024 tarihinde BOTAŞ'a yatırım amaçlı 'https://dovefil-co.net' adlı bir siteye yatırım yapmamı önerdiler. S**** Ö***, bana danışman olarak F**** Y******* ve D**** adında iki kişiyi yardımcı amaçlı atadı. İlk olarak H**** M***** adına 7.200 TL, daha sonra 30 ve sonrasında 60 bin TL olmak üzere toplamda 4.500 dolar yatırdım. Daha sonra bu kişiler ortadan kayboldu. Nisan ayının sonlarında bir kişi, kendisinin finansman sorumlusu olduğunu ve bankaya 4.500 dolar yatırırsam paramı geri alabileceğimi söyledi. İmkanım olmadığı için bir şey yapamadım. 5 Mayıs tarihine kadar zaman zaman kontrol ettiğimde paramın cüzdanımda durduğunu gördüm. Ancak bugün cüzdana giriş yapamadım, hata veriyor. Paramın orada olması içimi rahatlatıyordu ve geri alabileceğimi umuyordum, ama şimdi çok kötü bir durumdayım. Bu kişiler hakkında şikayetçi olmak istiyorum. Dekontları göndereceğim, lütfen paramı iade etsinler. Banka hesabıma bloke konuldu ve zor durumdayım. Paramı geri istiyorum.

08 Mayıs 2024 10:17

Bana bir cevap gelmeyince gelişme ekleyemem ki

Sinan
Sinan

Merhaba bu watlet uygulama nereden indiriliyor linkini yazarmisin teşekkürler

Sınan
Sınan

Bu watlleti nereden indiriliyor kaybettim yardımcı olur musunuz

dovefilco-parami-almak-is-1.jpg
Yusuf
Yusuf

Münevver hanım, mağdurum sizinle nasıl iletişime geçebilirim Instagram veya başka bir şey buraya da bakıyorlar şeref sizler

Cengiz sonuçtan memnun

30 Ocak 2024 18:41
Bedia sonuçtan hiç memnun değil

Levigillas Mağduriyeti

27 Şubat 2024 15:10

Trust Wallet Ethereum Yatırımı Yaptığım Sistemde Param Kayboldu İletişim Kuramıyorum

18 Ekim 2025 03:59
trust-wallet-ethereum-yatirimi-yaptigim-sistemde-param-kayboldu-iletisim-kuramiyorum-1.jpg