Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tekniklerle İngilizce Satış Sonrası Sorunlar

24 Ocak 2024 15:50

Tekniklerle İngilizce kursu sisteminden şikayetçiyim. İlk girişte benden 5 aylık ders ücretini peşin olarak aldılar. Bir hafta geçmeden yurt dışında bulunun başka bir okul tarafından kabul edildim sonrasında ayrılma talebinden bulundum. Kendilerinden hiçbir kurs online veya canlı ders almamama rağmen benden ilk başta ödediğim 5 aylık ders ücretini iade edemeyeceklerini söylediler.

Bu resmen saçmalık. Bu işi sadece online sistem üzerinden yaptıklarını biliyorum tarafıma hiçbir şekilde fatura kesilmediğinin de altını çizmek isterim. Ücretimin iade edilmesini aksi takdirde gerekli kurum ve kuruluşlara özellikle Maliye Bakanlığı olmak üzere müracaat edeceğimi bildiririm.

Yorumlar (7)

Hatice

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun bence. Kararı sonrasında icra avukatına verip icra yoluyla tahsil edebilirsiniz.

Hatice

Çok geçmiş olsun paranızı alabildiniz mi bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Ne yazık ki hayır.

Clasio
Clasio

Haksız bir yorum yapmışsın arkadaşım, tabii ki kendi düşüncelerin. Fakat ben de 2 aydır bu kursun öğrencisiyim her şeyden memnunum, seviyem gerçekten ilerledi. Ayrıca fatura kesiliyor, ben direkt olarak faturama ulaşabildim, burada da bir karalama yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Başka bir kurstan haber beklerken bir kursa kayıt olman senin hatan. Kursun sitesinde neden ücret iadesi olmadığına dair bir politika bulunuyor, sonradan öğrenilen bir şey değil bu. Ben kurstaki arkadaşlarımdan da kimsenin ücret iadesi istediğine denk gelmedim. Eğer kursu deneseydin benim gibi memnun olabilirdin fakat hiç denemeden karalamaya gitmişsin. Kısacası bana özgüven katan ve İngilizce konuşmamda büyük bir etken sahibi olan Tekniklerle İngilizce için böyle bir yorum görünce gerçekten şaşırdığımı belirtiyorum. Eğer amacınız İngilizce konuşmak ise bu kursu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ben hakkımı helal ediyorum.

Ömer
Ömer

Yunus Bey Merhaba 2 sorum olacak konu hakkında 1- Tekniklerle İngilizce platformundan fatura ulaştı mi? 2-kayıt yaptırdığınız diğer kurs hakkında bilgi verebilir misiniz

Yunus

Firma tarafından elinize direkt olarak ulaşan bir fatura varsa eğer burada bizimle fotoğraflı olarak paylaşabilirsiniz. Böylelikle insanları da yanlış yönlendirmemiş olurum yanlışım varsa düzeltmek isterim.

Yunus

Yaklaşık 2 haftadır fatura bekliyorum tarafıma ulaştırılmış herhangi bir şey yok ilgilenmiyorlar zaten. Kurumsal bir firma niteliğine sahip olsaydı ödemenin yapıldığı ilk gün fatura kesilir ve tarafıma iletilirdi tabi ortada herhangi bir firma varsa. Ben sadece paramın iadesini istedim iadesi yoksa resmi bir fatura istedim oda ortada yok. Bir karalama söz konusu olamaz çünkü söylediklerim kendi fikrim değil bizzat yaşadıklarım sözlerimin sonuna kadar arkasındayım ne yaşadıysam olanları yazdım ne eksik ne de fazla yazmayada devam edeceğim ben mağdur oldum başkası olmasınn. Size de eğitim hayatınızda başarılar dilerim

Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

3 Ayda Online İngilizce Kullanmadığım Hizmet İçin Para İadesi Talebim Reddedildi

15 Ağustos 2025 18:04