İlhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 18:07

17.09.2023 tarihinde Bursa D**** Y******* hastanesine kalp krizi sebebiyle kendi aracımızla gittik acilden giriş yaptık. Gerekli ilk müdahale yapıldı. Acilen anjiyo olmam gerektiği pazar günü olması sebebiyle burada anjiyo Dr. Olmadığı D**** N****** hastanesine sevk edileceğim söylendi. N****** D**** ta anjiyo işlemi balon stent takıldı 2 gece Dr. Kontrolünde gerekli tedavim yapıldı. 19.09.2023 te taburcu işlemleri için hastane muhasebesine gittim tamamlayıcı Sağlık sigortamın bazı klozları kapsamadığı (stent balon) dolayısıyla 23600 TL'lik ek fatura çıkartıldı faturanın ayrıntılı fatura olarak kesilmesini talep etmeme rağmen hastane yetkilileri ücreti ödemesinden sonra sonra faturanın kesileceğini söylediler. Daha önceden başıma geldiği için ücreti aldıktan sonra tek kalem genel sağlık hizmetleri adı altında fatura keseceklerini bildiğim için ilk önce ayrıntılı faturayı verin. Sonra ödeme yapacağım dedim tamam bekleyin tedarikçi firmadan faturayı talep edeceğiz dediler. Sabah 10 dan akşam üstü 4 e kadar hastane koridorlarında hasta halimle bekletildim. Sonrasında bir firma adına düzenlenmiş bir fatura gösterildi. Tamam verin dedim kabul etmediler. Sadece faturayı görecekmişim sonra ödeme yapacakmışım bu bizim faturamız değil veremeyiz dediler. Kopyasını ya da kendi faturanıza aynı bilgileri paylaşın öyle verin dedim hayır kabul edemeyiz dediler ve kendilerine bu işin uzadığını yorulduğumu gitmek istediğimi süreci nasıl işletirsiniz bilmiyorum dedim ve çıktım direk notere gittim hastaneye ayrıntılı faturanın tarafıma verilmesi halinde 23600 TL lik faturayı ödeyeceğimi taahhüt ettim ve kendilerine gönderdim bugün 20.09.2022 itibarı ile halen D**** N****** hastanesinde yatan hasta olarak gözüküyorum bu süreçte her türlü kanuni ve yasal sorumlulukların hastanenize ait olduğunu ilaçlarımı alamadığımı başka hastaneye gitmem durumlarında yaşayacağım sorumlulukların tarafınıza ait olduğunu belirtmek isterim. D**** yönetimini bu konuda çok duyarsız. Sahaya sürülen alt kademe elemanlarla bu iş çözülmez en kısa sürede bu işi çözmediğiniz takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim

21 Eylül 2023 09:26 (Şikayetten 15 saat sonra)

19 Kasım 2024 20:54
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Özel Hastanede Yüksek Ücret Ve Fatura Belirsizliği

15 Mayıs 2025 12:55

Acil Durumda Anjiyo Ücreti Şoku

07 Nisan 2025 22:38
Şeydanur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 10:17
"Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim"
Ertaç sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Stent Ücreti Ve Yanlış Bilgilendirme

22 Aralık 2024 22:37