Doğuş Diyar Birlik Elazığ -Diyarbakır Arabası

03 Eylül 2023 19:25

Doğuş diyar birlik firmasına 3 Eylül Elazığ-Diyarbakır 13.00 arabasına internet üzerinden Diyarbakır iline çocuğuma 8 numara bilet aldım. Terminale kendi imkanlarımız ile gittik. Hareket edecek araç yarım otobüs diye tabir edilen midibüs idi. Benim işe gitmem gerektiği için araç hareket saati gelmeden ayrıldım. Daha sonra oğluma sizin koltuk başkasına satılmış siz küçük bir araç var onunla göreceksiniz. Denilerek araçtan indirilmiş. Küçük araç hınca hınç yolcu dolu ve arkasından büyük araçta yarım yolcu kapasite ile yola çıkmış. Bagaj dolu olduğu içinde valiz çanta ve eşyaları kucağında yola devam etmiş. Firmayı aradığımda 'günde bir kere küçük araba çıkarıyoruz sizde internetten bilet kestiğiniz için size denk gelmiş maalesef' dendi. Yani böyle sorumsuz ve komik bir cevap olamaz. Yani internetten bilet alanı cezalandırmaksa amaç sonuç bu olmamalı. Ayrıca size güvenip çocuklarımızı arabanıza bindiremeyecek miyiz biz bu nasıl keyfi bir uygulamadır. İnsanların haklarına biraz saygılı olun lütfen bir daha da sizinle seyahat etmeyeceğim. Ayıptır yaptığınız.

30 Nisan 2024 15:43
Birlik Turizm Otobüs Firmasında Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları
Birlik Turizm Otobüs Firmasında Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

06 Nisan 2025 19:42
Bilet İptali Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Barışcanlar Turizm Yer Sıkıntısı ve Zamanlama

11 Ağustos 2023 10:19

22 Kasım 2024 10:22
Yolcu Memnuniyetsizliği Ve Yanıltıcı Hizmet
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 22:01