Ufuk sonucu yetersiz buldu

Doğançay Nakliyat Amatör Nakliye Hizmeti

03 Haziran 2023 13:48

Doğançay firmasını kurumsal ve profesyonel olduğunu düşünerek tercih etmiştim. Ancak maalesef büyük hayal kırıklığı oldu. Taşınmanın olduğu sabah erken kalkıp kahvaltımızı edip firmayı beklemeye başladık. Tam söyledikleri zamanda geldiler. Ekip başı olduğunu düşündüğüm kişi önce evi kontrol etti. Sonra da kahvaltılık alabilecekleri bir yer olup olmadığını sordu. Ben de poğaça alıp gelebileceğimi söyleyip yola çıktım. Yoldayken beni tekrar arayıp ekmek aldıklarını, peynir zeytin alıp alamayacağımı sordu. Sabahın erken saatlerinde taşınma telaşı içerisinde açık market aramaya başladım. Ekmek alabilecek vakitleri olan arkadaşlar peynir, zeytin alamamış. Ben taşınan ve telaşlı olan taraf olmama rağmen sabah erken kalkıp kahvaltımı yaptım.

Kahvaltılık maliyeti sorun değil ama sabah sabah yaşatılan telaş ve zaman kaybının telafisi olmuyor. Taşınma sırasında storların bazılarını kornişi kırarak çıkarmışlar. Yeni ev sahibi de zaman ve para kaybedecek. Ayrıca korniş bağlantı aparatlarını kornişin üzerinde bırakmışlar. Sonradan ben çıkarmak durumunda kaldım. Duvardan çıkardıkları rafların bazılarının bağlantı vidalarını kopararak çıkarmışlar. Evde bazı duvarlarda tahribat olmuş. Daha yeni boya badana yaptırmıştık. Bazı çekmeceler üstün körü yerleştirilmiş. Ben müdahale edip düzelttim. Kapaklardan birinin bir pistonu takılmış diğeri boşta bırakılmış. Yine ben tamir ettim.

Getirdikleri buzdolabı bir fişe takınca çalışmadı, diğer fişe takınca çalıştı. Ya priz ya cihaz arızalı dediler, servis çağırmamızı önerdiler. Neyse ki o gün elektrikçi uğramıştı. Meğer buzdolabını bantlarken bant parçası buzdolabı prizinin üzerinde kalmış ve temassızlık yapmış. Onu sökünce sorunsuz çalıştı. Öğlen yemeğini dışarıda yemişler. Tüm pislikleri ortalığa atmışlar. Bardak kırılmış, yolun ortasında bırakmışlar kırıkları. Bir kısmını da komşunun bahçesine atmışlar, mahcup oldum. Evet, kayıp bir eşyam yok, telafisi olmayacak bir arıza ya da kırık eşyam da yok ama verdiğim paranın karşılığı böyle bir hizmet olmamalıydı. Kayıp ve kırık olmamasına sevinip kabullenmeli miyim? Yoksa insani bir hizmet beklentim olması çok mu bu ülkeye?

profile profile profile

Kuddusi sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 15:27

24 Haziran 2025 09:14
Taşınma Sırasında Yaşanan Hasarlar Ve Eksik Hizmet
Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Safran Nakliyat Şikayeti

05 Şubat 2025 18:01

10 Mart 2025 00:39
Taşınma Hizmetinde Yaşanan Sorunlar
M. Aslı sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2023 23:25
Ulusoy Nakliyat (444 29 57) Hizmeti Çok Kötü