Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde İlgisizlik Ve Maddi Kayıp

04 Aralık 2024 00:17

Doğa Koleji GOP/İstanbul. Yaptığım kaydını servis olmamızı yüzünden iptal etmek durumunda kaldım ve o kısa zamanda birçok okula gidip kendimiz yeni okul buldum.
Kayı parasını kesintisiz aldım ama yollamadıkları kitap parasını bir türlü alamadım. Merkezi aradığım da zor da olsa telefonu açıp not alıyorlar. Hukuk ya da finans departmanları kesinlikle açmıyor, genel müdürleri ile görüşmek istedim. Yok dediler. Çocuğumun başında okul da bir şey gel se hiç ulaşamayacağım. Kendi paramla rezil oldum. Beni maddi ve manevi yordular. Bu ilgisizliğin karşılığın da vekaletimi verdiğim avukatıma yarın konuyu aktarıp hukuk savaşını açacağım. Finans müdürü ya da buna onay veremeyen üst düzey yönetici kimse o düşünsün. Bir daha kesinlikle kapılarından geçmem. Referans olarak beni eklemesinler.

04 Aralık 2024 09:44 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın Süleyman G. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Süleyman
Süleyman
12 Aralık 2024 21:53
doga-kolejinde-ilgisizlik-ve-maddi-kayip-1.jpg

İmzaladığım sözleşmeyi avukatıma verdim. Kontrol edip ihtar ve de sonrasında dava edeceğim.

Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 14:10

04 Ekim 2023 13:46

Kapora İadesi Yapılmayan Okulda İlgisizlik Ve Güven Sorunu

14 Temmuz 2025 20:02
Güven sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 17:59